Πήρε τη νίκη ο Θεσπρωτός, 2-1 την Αναγέννηση Άρτας

Ο Θεσπρωτός κέρδισε με 2-1 την Αναγέννηση Άρτας, για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα έφτασε στην πρώτη της νίκη στο Πρωτάθλημα.

Το «φιλμ» του αγώνα:

17′ Σημαντική ευκαιρία για το Θεσπρωτό, με το Βιγιάλμπα να παίρνει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή μετά από σέντρα, η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια.

28′ Σουτ του Μπεκατώρου, διώχνει ο Σιδεράκης, και στην κόντρα ο Βιγιάλμπα πετάγεται στην μπάλα μετά από σέντρα του Μπουμπούκη, όμως η μπάλα δεν πηγαίνει στα δίχτυα.

30′ Νέα επικίνδυνη σέντρα του Μπουμπούκη, ο Ροβίνας επιχείρησε να σκοράρει με εντυπωσιακό τρόπο, όμως αστόχησε.

48′ Μεγάλη φάση με το Ζυγκερίδη να γυρίζει για τον Πλαστουργό, που λίγο πριν εκτελέσει κόπηκε σωτήρια και ενώ ήταν φάτσα με την εστία.

ΓΚΟΛ 1-0 60’: Παράλληλη σέντρα του Ροβίνα που βγήκε από την περιοχή, ο Τσιαφίτσας πετάγεται στην πορεία της μπάλας και γράφει το 1-0 για τον Θεσπρωτό.

68′ Επικίνδυνη σέντρα του Τσώτσου, πάνω από τα δοκάρια η κεφαλιά του Ζελέκου.

ΓΚΟΛ 1-1 69’: Σέντρα του Παπανίκου από δεξιά, κεφαλιά του Ζυγκερίδη καταλήγει στα δίχτυα, για το 1-1 της Αναγέννησης.

ΓΚΟΛ 2-1 81’: Γύρισμα του Ράπτη, ο Λισγάρας στην προσπάθειά του να διώξει με προβολή, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, για το 2-1.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Ρότσα): Σιδεράκης, Νικολάου, Ευθυμιάδης, Ζαφείρης (58’ Ραπτόπουλος), Τσώτσος, Παλαμούτσης, Τσιαφίτσας, Ζελέκου (90’ Αποστόλου), Μπουμπούκης (74’ Ράπτης), Βιγιάλμπα (90’ Συμεωνίδης), Ροβίνας

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ (Αγγέλης): Μπαλαούρας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Λισγάρας, Γιαλεδάκης, Πλαστουργός (83’ Παπακίτσος), Κυριάκης, Μανιώτης, Ζυγκερίδης, Αρτέμης (40’ Θεοδωράκης), Σακκάς (66’ Μουσιωτίτσας)

πηγή: liganews.gr