Παναγιωτόπουλος: «Έχουμε ένα μικρό βαθμολογικό πλεονέκτημα αλλά αυτό δεν μας κάνει να είμαστε πιο χαλαροί»

Ο αμυντικός του Τηλυκράτη Δημήτρης Παναγιωτόπουλος με συνέντευξή του στο sportime24.gr μίλησε για την επιλογή του να επιστρέψει στην Λευκάδα, τις πιθανότητες να κατακτήσει ο σύλλογος το πρωτάθλημα και όχι μόνο…

Αναλυτικά όσα ανάφερε:

-Την απόφαση να επιστρέψει στον Τηλυκράτη:

Η απόφαση να επιστρέψω στον Τηλυκράτη για εμένα ήταν πολύ εύκολη. Είχα συνεργαστεί και την προηγούμενη φορά που ήμουν εδώ με πολλούς ανθρώπους από την διοίκηση και με τον coach.  Ήξεραν τι μπορώ να δώσω στην ομάδα όπως και εγώ γνώριζα που έρχομαι από την πρώτη στιγμή που επέστρεψα όλοι με αγκάλιασαν όπως όλα τα παιδιά της ομάδας.

-Το βαθμολογικό πλεονέκτημα της ομάδας κι αν ο Τηλυκράτης έχει τα φόντα για να διεκδικήσει την πρώτη θέση ως το τέλος:

Έχουμε ένα μικρό βαθμολογικό πλεονέκτημα αλλά αυτό δεν μας κάνει να είμαστε πιο χαλαροί όμως σίγουρα  μέσα από τις νίκες που παίρνουμε μας κάνει να νιώθουμε πιο αισιόδοξοι  και πιο δυνατοί για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Εμείς κοιτάζουμε ξεχωριστά κάθε παιχνίδι και πάμε βήμα βήμα.

-Θεωρείς ότι η ομάδα από άποψης θεάματος και απόδοσης έχει να δείξει ακόμα περισσότερα πράγματα;

Η ομάδα  έχει δείξει από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας πως έχει τις βάσεις να διεκδικήσει την πρώτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου. Με την σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο από όλους αλλά και την βοήθεια που έχουμε καθημερινά από την  Διοίκηση αλλά και από τον κόσμο της Λευκάδας,  που πάντα τον νιώθουμε δίπλα μας, εμείς σε κάθε προπόνηση δίνουμε το 100% και αυτό βγαίνει και στους αγώνες. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό  και προσπαθούμε να αφομοιώνουμε τις οδηγίες του προπονητή μας για το καλύτερο αποτέλεσμα που είναι η νίκη.

-Το φίλαθλο κοινό του Τηλυκράτη τι άλλο να περιμένει στη συνέχεια του πρωταθλήματος από την ομάδα;

Ο κόσμος της Λευκάδας να συνεχίσει να μας  στηρίζει και να είναι σίγουροι πως αυτή η οικογένεια που έχουμε δημιουργήσει θα δίνει σε κάθε αγώνα το 100% τον δυνατοτήτων μας.

-Ένα σχόλιο για το πρωτάθλημα:

Το πρωτάθλημα μας είναι πολύ απαιτητικό αυτό το δείχνει και η βαθμολογία μέχρι σήμερα όλες οι ομάδες παλεύουν άλλοι για την σωτηρία και άλλοι έχουν στόχο τον πρωταθλητισμό οπότε μας δείχνει πως μέχρι τέλος θα είναι συναρπαστικό. Εμείς θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά με αρχής γενομένης το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ναυπακτιακό Αστέρα. Τέλος να ευχηθώ υγεία σ όλες τις ομάδες και εμάς πρωταθλητές.

Photo: Βαγγέλης Δημητρόπουλος