Παναγρινιακός – Απόλλων Πάργας 3-3: Κανείς δεν “Χ”άρηκε στο Αγρίνιο

Ο Παναγρινιακός υποδέχθηκε τον Απόλλων Πάργας για την 17η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής με το παιχνίδι να σταματάει στο 3-3.

Σε ένα χορταστικό πρώτο ημιχρονο το σκορ άνοιξε νωρίς μόλις στο 2ο λεπτό με τον Σπανό να παίρνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γκόλια.

Στο 22΄ο Ντόκος με απευθείας εκτέλεση φάουλ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στο 26΄ ο Τεσέιρα κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα τον γηπεδούχων.

Το δεύτερο ημιχρονο ανήκει στους φιλοξενούμενους καθώς κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι σε ισορροπία, πρώτα βρήκαν γκολ στο 57΄με τον Ντατίδη και στο 63΄ο Τσιαφίτσας με πλάσε έκανε το 2-2.

Ενώ στο 87΄ ο Βέκιος όντας η χρυσή αλλαγή έκανε το 2-3 για την Πάργα, η οποία βρισκόταν με δέκα παίκτες, αλλά ο Καλοκαίρης στο 90+3 είπε την τελευταία λέξη και ισοφάρισε στην εκπνοή του παιχνιδιού .

Παναγρινιακός: Μανιάτης, Καλοκαίρης, Γκόλιας, Παναγιωτόπουλος, Σωτηρόπουλος, Μανιώτης ( Τσάκνης 66΄), Τσοπανάς ( Καντάνης 66΄), Τεσέϊρα ( Κοντογιάννης 78΄), Σπανός, Μήλιος ( Τσιούνης 81΄), Βασιλόγιαννης ( Αντωνόπουλος 81΄)

Απόλλων Πάργας: Κωνσταντάκος, Κιοντέσι ( Σιδέρης 45΄ – Πάκος 56΄), Διαμαντής, Φράγκος, Κουλούρης ( Σακκάς 45΄ – Βέκιος 74΄), Γεωργάκης, Ντατίδης, Βασιλείου, Τσιαφίτσας, Μπέλλος, Ντόκος

Πήλιος Ελευθέριος