Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Αλληλοεξουδετερώθηκαν…

Σε ένα ματς χωρίς φάσεις έως το 75ο λεπτό, Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχαν από ένα γκολ στο τελευταίο τέταρτο και έμειναν στο 1:1 στο Αγρίνιο, αποκομίζοντας έναν βαθμό έκαστος.

Το πρώτο ημίχρονο κινήθηκε σε πολύ χαμηλούς ρυθμούς. Καμία εκ των δύο ομάδων δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα, με την κατοχή να είναι μοιρασμένη. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όντας για περισσότερη ώρα στο επιθετικό τρίτο, όμως αυτό δεν μεταφράστηκε σε κάτι ουσιαστικό.

Το πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου κύλισε στον ίδιο ρυθμό. Στο 62ο λεπτό, ο Παναιτωλικός σπατάλησε την σημαντικότερη ευκαιρία του. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Καρέλης βρέθηκε σε θέση βολής, όμως αστόχησε. Οι Γιαννιώτες έδειξαν να δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στα αμυντικά τους καθήκοντα από εκείνο το σημείο κι έπειτα.

Ο “γόρδιος δεσμός” λύθηκε στο 82ο λεπτό, όταν μετά από μία περίεργη πάσα του Μπουζούκη, η μπάλα στρώθηκε στον Ντουάρτε στα όρια της περιοχής και εκείνος με ένα εξαιρετικό σουτ νίκησε τον Τσιντώτα για το 1:0. Στο 90′, ο Σόρια έβγαλε μία εξαιρετική σέντρα και ο Εραμούσπε με μία άπιαστη κεφαλιά ισοφάρισε σε 1:1, παγώνοντας το γήπεδο του Αγρινίου. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

ΓΚΟΛ: 82′ Ντουάρτε – 90′ Εραμούσπε
ΔΟΚΑΡΙ: –
KITΡΙΝΕΣ: 26′ Μλάντεν – 68′ Τζίνο, 69′ Εραμούσπε
KOKKINH: –
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ: Ο Αλμέιδα Ντουάρτε επέστρεψε μετά από απουσία 2.5 μηνών και σκόραρε μόλις στο πρώτο του λεπτό στον αγωνιστικό χώρο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Λιάβας, Λάρσον, Μαλής, Χουχούμης, Μλάντεν (46′ Μάρτενσον), Ντίας, Κολοβός (72′ Μπουζούκης), Σενγκέλια (88′ Χατζηθεοδωρίδης), Μόρσει (81′ Αλμέιδα Ντουάρτε), Καρέλης (81′ Ζοάο Πέδρο).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Τζίνο, Ριένστρα (70′ Νίνης), Παμλίδης, Τζίμας, Μπάλαν (81′ Σταματελόπουλος).

Ακολουθούν…
Παναιτωλικός: Εκτός με Βόλο (28/1).
ΠΑΣ Γιάννινα: Εντός με Ατρόμητο (28/1).

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 20/01

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα 1:1

Σάββατο 21/01

17:00 ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης
20:00 Άρης – ΝΠΣ Βόλος

Κυριακή 22/01

16:00 Ιωνικός – ΑΕΚ
17:00 Λεβαδειακός – Λαμία
19:30 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
20:30 Ατρόμητος – Ολυμπιακός.

Δείτε τη βαθμολογία της Super League με ένα κλικ εδώ.//