Παναχαϊκή: Λήξη συναγερμού με Νιλτίνιο – «Πονοκέφαλος» με Ζυγκερίδη

Την προετοιμασία της με καθημερινές προπονήσεις στο γήπεδό της στην Αγυιά συνεχίζει η Παναχαϊκή, από τη Δευτέρα που επέστρεψε στο πρόγραμμά της.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος και το τεχνικό του επιτελείο προετοιμάζει την ομάδα για τη φιλική αναμέτρηση του Σαββάτου (29/10, 15:00) με τον Ολυμπιακό Β’ στην Αγυιά, που θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε για την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League.

Το τεχνικό τιμ είχε χθες μία πρώτη πιο καθαρή εικόνα για την κατάσταση των τραυματιών της ομάδας, με τον Νιλτίνιο να γλιτώνει τα χειρότερα από τον τραυματισμό που αποκόμισε στο φιλικό με τον Άρη Πατρών. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα απουσιάσει από τις προπονήσεις τις επόμενες μέρες (κοντά στο τετραήμερο), ακολουθώντας πρόγραμμα αποθεραπείας για τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, αλλά δεν υπέστη καμία σοβαρή ζημιά.

Ο Ζυγκερίδης αντίθετα δεν ήταν τόσο «τυχερός», καθώς υποτροπίασε στη θλάση του στον μηριαίο και θα απουσιάσει το επόμενο διάστημα. Από τους υπόλοιπους άλλωστε ο Καρλίτος, θα δοκιμάσει την Τετάρτη (26/10) να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων έχοντας ακολουθήσει πιστά το πρόγραμμα επανένταξής του, μετά από χτύπημα που είχε στο γόνατο και θα κριθεί το διάστημα της επιστροφής του σε αγωνιστική δράση.

Η προπόνηση της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί εκτός Αγυιάς, με τους «κοκκινόμαυρους» να επιστρέφουν στο… σπίτι τους για την τελευταία προπόνηση και τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Β’.

Πηγή: matchnews