Πανλευκάδιος: Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου

Κυριακή 13/05/18

Μια ιδιαίτερη μέρα για την αθλητική Λευκάδα καθώς για πρώτη φορά στο Δημοτικό στάδιο διεξήχθη  γυναικείος αγώνας ποδοσφαίρου. Πρωτοπόρος όπως πάντα ο Πανλευκάδιος, διοργάνωσε υπό την αιγίδα του Δήμου Λευκάδας  το 1ο τουρνουά γυναικείου ποδοσφαίρου! Εκτός από την ομάδα μας συμμετείχαν η νεοσύστατη και πολύ ελπιδοφόρα ομάδα της  ΑΟ Αναστολής Ιωαννίνων και ο Κεραυνός Θεσπρωτικού,  ο οποίος την φετινή χρονιά μας αγκάλιασε και  φιλοξένησε  στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Έγιναν  τρία ημίχρονα των  30 λεπτών, στον  πρώτο αγώνα ο Πανλευκάδιος κέρδισε 2-0 την Ανατολή, στον δεύτερο ο Κεραυνός 1-0 την Ανατολή και στον  τρίτο οι δύο νικητές  ήρθαν ισόπαλοι  1-1.

Στο ημίχρονο του 2ου αγώνα έγινε χαιρετισμό από τον Πρόεδρο της ομάδας μας κος Κατωπόδης Μ και τον δήμαρχο Λευκάδας ο Κο Δρακονταιειδή Κων. Ενώ στο τέλος των αγώνων δόθηκαν αναμνηστικά στους διαιτητές και κύπελλα συμμετοχής στις τρεις ομάδες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην ομάδα μας αγωνίστηκε η .Κονιδάρη Τασία με την κόρη της Χαλκία Νικολέτα 10 χρονών και αγωνίστηκαν στην μεγαλύτερη ημέρα στην γιορτή της ΜΗΤΕΡΑΣ, όπου τη μικρή μας φίλη οι συναθλήτριες της την έχρισαν αρχηγό.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και στήριξε αυτή την προσπάθεια και να ευχηθούμε περαστικά στην μικρή αθλήτρια του ΑΟ Ανατολής που έσπασε το χέρι της.