Παντζιαράς: Επιβάλλεται να γυρίσουμε στις νίκες

Την αναγκαιότητα για επιστροφή στα τρίποντα στο ματς με την ΑΕ Λευκίμμης ανέδειξε ο τεχνικός του Τηλυκράτη.

Ως δυσάρεστη έκπληξη χαρακτηρίζεται η παρουσία του Τηλυκράτη τις τελευταίες 38 ημέρες, δηλαδή από την επομένη της επικράτησής του στην Ηγουμενίτσα επί του Θεσπρωτού στις 14 Ιανουαρίου (1-2).

Έκτοτε, η ομάδα της Λευκάδας μετρά τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα, γεγονός που την έχει φέρει στη δεύτερη θέση της κατάταξης στον 3ο όμιλο, έναν βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Μακεδονικό Φούφας. Το ζητούμενο για τους κυανέρυθρους είναι η άμεση επιστροφή στις νίκες, δίχως περαιτέρω χρονοτριβή, από το ματς κιόλας της ερχόμενης Κυριακής με την ΑΕ Λευκίμμης. Αυτό είναι το στίγμα των δηλώσεων που παραχώρησε ο Ανδρέας Παντζιαράς, ο οποίος έδειξε να αισιοδοξεί πως το κακό διάστημα της ομάδας του ανήκει πλέον στο παρελθόν.

«Την Κυριακή έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως επιβάλλεται να γυρίσουμε στις νίκες μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Θα παλέψουμε από το πρώτο λεπτό για τη νίκη, η οποία πολύ πιθανό να μας επαναφέρει στην πρώτη θέση. Είμαστε αποφασισμένοι για αυτό το παιχνίδι και το αντιμετωπίζουμε σαν ένα τελικό» σχολίασε αρχικά ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος κλήθηκε να εξηγήσει τα… αίτια του κακού, αναφορικά με την αδυναμία του Τηλυκράτη να πετύχει νίκη τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές: «Σε κάποια παιχνίδια δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και δεν μπορέσαμε να βάλουμε το γκολ. Σε κάποια άλλα, μας βγήκε η κούραση, αφού το μεγαλύτερο μέρος αυτών των παιχνιδιών το έχουν σηκώσει στις πλάτες τους 14 ποδοσφαιριστές. Όλα αυτά, όμως, είναι παρελθόν. Πρέπει να εστιάσουμε στο παιχνίδι της Κυριακής».

Πηγή: pamebala