Παντζιαράς: «Να γίνει το αυτονόητο, είναι ηθική υποχρέωση»

Μήνυμα πειθαρχίας στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η ελληνική κοινωνία έστειλε μέσα από μια διαφορετική δημόσια τοποθέτηση ο τεχνικός του Μακεδονικού, Ανδρέας Παντζιαράς.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ομάδας των δυτικών συνοικιών, με τη δήλωση του προπονητή των «πράσινων», για υπευθυνότητα και προστασία, ατομικά αλλά και συνολικά:

“Συντονισμένος με τις γενικές οδηγίες για περιορισμό των μετακινήσεων των πολιτών και την οικειοθελή θέση τους σε καραντίνα και παραμονή στα σπίτια, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου του Μακεδονικού, Ανδρέας Παντζιαράς, απηύθυνε μήνυμα προς τους παίκτες και τα στελέχη αυτής, με οδηγίες για να προστατέψουν και να προστατευθούν.

Καλησπέρα και πάλι σε όλους! Ως προπονητής αυτής της ομάδας αισθάνομαι την ευθύνη και υποχρέωση να σας παρακαλέσω και πάλι όλους να μείνουμε στο σπίτι. Ίσως να μην μας αρέσει, αλλά είναι ηθική υποχρέωση πρώτα από όλα στον συνάνθρωπο μας, στον παππού και την γιαγιά μας, και μετά στον εαυτό μας. Δεν είμαι ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (δεν έχω ούτε Facebook ούτε Instagram) για να ανεβάζω stories και να ενημερώνω τον τοίχο μου, απλά σας ζητάω να κάνουμε το αυτονόητο!

Σήμερα πήγα να πάρω γάλατα για τα παιδιά, όλη η Παπάφη άδεια. Συνήθως Κυριακή πρωί ήταν γεμάτη με παιδιά και ηλικιωμένους που έπιναν τον καφέ μετά την εκκλησία. Ένοιωσα να αδειάζει η ζωή μου και ψυχοπλακώθηκα. Σκέφτηκα πολλές φορές, σιγά μην συμβεί σε εμάς, και όμως είναι τόσο δίπλα μας που μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλάξει η ζωή μας…

ΜΑΚΆΡΙ ΛΟΙΠΌΝ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΆΔΕΙΟΙ ΌΛΟΙ ΟΙ ΔΡΌΜΟΙ ΏΣΤΕ ΠΟΛΎ ΣΎΝΤΟΜΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΜΊΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΈΣ ΦΩΝΈΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΓΌ ΑΛΛΑ ΤΌΣΟ ΠΕΡΉΦΑΝΟ ΠΕΡΠΆΤΗΜΑ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΠΑΠΠΟΎΔΩΝ ΜΑΣ….»