ΠΑΟΚ – Νίκη Λευκάδας 65-70

Με το ροζ φύλλο αγώνα φεύγει από την Θεσσαλονίκη η Νίκη Λευκάδας μετά την επικράτησή της επί του  Δευτεραθλητή Ελλάδος ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ με σκορ 65-70 το μεσημέρι της Κυριακής (9/2) στο ”παλατάκι”, καλύπτοντας και τη διαφορά των δύο πόντων της ήττας του πρώτου γύρου.

photo: intime.gr

Η ομάδα μας κατέθεσε ψυχή στον αγωνιστικό χώρο και σε ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες φάνηκε πιο ψύχραιμη και συγκεντρωμένη στα κρίσιμα σημεία, παίρνοντας μια νίκη που την φέρνει σε πλεονεκτική θέση για την αποφυγή των πλέι-άουτ. Σε αντίθεση με τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, το ισχυρό χαρτί για την ομάδα μας ήταν τα δέκα εύστοχα τρίποντα (ποσοστό 40%), δύο εκ των οποίων έδωσαν την χαριστική βολή στον Δικέφαλο στο τελευταίο ενάμισι λεπτό.

Δεκάλεπτα: 14-9, 31-32, 46-46, 65-70

ΠΑΟΚ (Μασλαρινός): Λιούις 10, Καρλάφτη 2, Λύμουρα 20 (2), Κωτούλα 11, Σύρρα 4, Ταρπάγκου, Καρακούλα, Μούλιγκαν 16, Λέξα 2, Κιλαζίδου

ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Δουβίτσας): Ντάνιελ 8 (2), Πανούση 12 (3), Πολυμένη 17 (2), Παπαμιχαήλ 9 (1), Κερασοβίτη, Πέτροβα, Μπεσάρντ 20 (2), Τσέσλεκ 4

Δείτε αναλυτικά το πανόραμα της 16η αγωνιστικής ΕΔΩ!

Ο προπονητής μας κ. Δουβίτσας δήλωσε στο nikilefkadaswbc.gr μετά το τέλος του παιχνιδιού: «Κάναμε μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Ήμασταν αρκετά καλοί στην άμυνα και αν στην επίθεση είχαμε υπομονή πιστεύω ότι θα είχαμε πετύχει περισσότερους πόντους. Έχω ξαναπεί πως η ομάδα μας δουλεύει καλά, απλά δεν έχουμε αρκετές παίκτριες για να δουλεύουμε στην προπόνηση και προσπαθούμε να κάνουμε τα πάντα έτσι ώστε να έχουμε διάρκεια, γιατί για εμάς τα ματς είναι σημαντικά στο τέλος.

Παίζουμε έναν τελικό με τα Χανιά την ερχόμενη Κυριακή στην Λευκάδα. Μακάρι να έρθει ο κόσμος να μας βοηθήσει γιατί έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ»