ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 1-0: Άρεσε ο νέος δικέφαλος με Τόμας να δίνει το πρώτο τρίποντο

Ο ΠΑΟΚ μπήκε με το δεξί στη νέα σεζόν καθώς αν και έπαιξε με πολλές απουσίες επικράτησε του Παναιτωλικού με 1-0 με τον Μπράντον Τόμας να ανοίγει λογαριασμό στη Super League και να δίνει το τρίποντο στους γηπεδούχους.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε με το δεξί στη φετινή Super League καθώς επικράτησε του Παναιτωλικού με 1-0 στην Τούμπα με το ματς ουσιαστικά να κρίνεται στο πρώτο δεκάλεπτο αφού ο δικέφαλος σκόραρε μόλις στο 7′ του αγώνα με τον Μπράντον Τόμας και κράτησε το υπέρ του τέρμα έχρι τη λήξη του αγώνα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης άρεσε στο μεγαλύτερο διάστημα, ήταν καλύτερη και έδειξε πως παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνεται όλο και καλύτερος. Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του συνέχισε όπως και πέρυσι καθώς έπαιξε ποδόσφαιρο στην Τούμπα, δεν κλείστηκε πίσω και είχε τις στιγμές τις κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε πολλές αλλαγές στην αρχική της ενδεκάδα, με τον Κουλιεράκη να παίζει στόπερ, τον Τσαούση ως αριστερό μπακ και τον Μπράντον Τόμας στην κορυφή ενώ εκτός αποστολής ήταν για διαφορετικούς λόγους οι Βιεϊρίνια, Ζίβκοβιτς, Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας. Και η ομάδα του Αγρινίου όμως είχε αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεση της αλλά έδειξε καλύτερο πρόσωπο απ’ ότι στα έως τώρα φιλικά.

Ο ΠΑΟΚ έπαιζε συνέχεια από τα δεξιά στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 7′ με τον Μπράντον Τόμας μετά από ασίστ του Νάρεϊ και συνέχισε να απειλεί τόσο με τον Ισπανό φορ όσο και με τον Αουγκούστο που βρέθηκε αρκετές φορές σε θέση βολής αλλά σπατάλησε τις ευκαιρίες που είχε.

Ο δικέφαλος είχε τους Κούρτιτς και Ντάντας σε μεγάλη μέρα καθώς ο Σλοβένος είχε 158 ενέργειες με τη μπάλα στα πόδια ενώ και ο δεύτερος μέχρι να αποχωρήσει από την αναμέτρηση ήταν μεταξύ των κορυφαίων του ΠΑΟΚ σε ένα ματς που ολοκληρώθηκε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να φτάνει στη νίκη με το παρθενικό γκολ του Μπράντον Τόμας στο πρωτάθλημα.