Παράταση δύο εβδομάδων ζητά η Λίγκα

Ποια είναι η ημερομηνία συγκέντρωσης των δικαιολογητικών για το δεύτερο στάδιο επιτήρησης

Παρά τον θόρυβο, που δημιουργήθηκε με το πρώτο στάδιο της επιτήρησης, οι βαθμοί δεν επιστρέφονται πίσω σε καμία από τις τέσσερις ΠΑΕ.

Ετσι, οι Αναγέννηση Καρδίτσας, Αιγινιακός, Καλλιθέα, Απόλλων Λάρισας (σ.σ. ήταν αυτές που έκαναν έφεση), καθώς επίσης και οι Πανσερραϊκός, Σπάρτη και Παναιγιάλειος (σ.σ. είχαν κοπεί κι αυτές, αλλά δεν έκαναν έφεση) τιμωρούνται με αφαίρεση τριών βαθμών.
Βέβαια, η ΕΠΟ μέχρι αργά το απόγευμα της Πέμπτης (19/4) δεν είχε στείλει ακόμη το επίσημο έγγραφο της αφαίρεσης των βαθμών στη διοργανώτρια αρχή.

Από εκεί και πέρα, οι ΠΑΕ της Λίγκας θα μπουν πλέον στη διαδικασία συγκέντρωσης των εγγράφων για το δεύτερο στάδιο της επιτήρησης.

Οι ΠΑΕ έχουν ενημερωθεί ότι θα πρέπει να καταθέσουν τα δικαιολογητικά ως και τις 30 του μηνός (σ.σ. αφορά τη χρήση για τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο), αν και η αρχική ημερομηνία ήταν για τις 20 Απριλίου.

Από την πλευρά της, όμως, η Λίγκα ζητά παράταση δύο εβδομάδων, έτσι ώστε να κατατεθούν τα δικαιολογητικά ως και τις 15 Μαΐου. Ετσι, αναμένεται η οριστική ημερομηνία, στην οποία θα κληθούν εκ νέου οι ομάδες να συγκεντρώσουν τα δικαιολογητικά.
Υπενθυμίζεται, ότι όποια ΠΑΕ, δεν πληροί τις προϋποθέσεις θα τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών.

liganews.gr