Παρέμεινε στη Γ’ Εθνική ο Ναυπακτιακός Αστέρας

Οριστικό!!! Στην Γ’Εθνική συνεχίζει ο Ναυπακτιακός Αστέρας.

Όπως σας είχε αναφέρει έγκαιρα και έγκυρα το Nafpaktia news.gr την περασμένη Παρασκευή ο Ναυπακτιακός ήταν κοντά στην παραμονή στην Γ’Εθνική κατηγορία και αναμενόταν η οριστικοποίηση της πρότασης για να τελειώσει το θέμα.

Σήμερα στην συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ η πρόταση που ήθελε τις ομάδες που είχαν μαθηματικές ελπίδες και με εννιά βαθμούς από την ομάδα που έμενε στην κατηγορία. Μια από αυτές ήταν και η ομάδα της πόλης μας ο Ναυπακτιακός Αστέρας που θα έχει την ευκαιρία να μείνει στην κατηγορία αλλά και να μπορέσει να ανασυγκροτηθεί με την βοήθεια ανθρώπων που τον αγαπούν αλλά πολύ περισσότερο με τον κόσμο του. Η ομάδα της Ναυπάκτου είναι μια ιστορική ομάδα και η θέση της είναι οι Εθνικές κατηγορίες και εδώ πρέπει να μείνει.

Το μέλλον του Ναυπακτιακού δεν είναι εύκολο αλλά ίσως πιο δύσκολο από ποτέ ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες εποχές του «κορονοϊού» που κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Χρειάζεται από ολο τον φίλαθλο κόσμο να φωνάξει παρόν και να πάρει τον Αστέρα στις πλάτες του σε ένα όμιλο που θα έχει έντονο ενδιαφέρον καθώς θα αγωνίζονται τέσσερις ομάδες από τον ίδιο νομό.