Παραμένει στην Pre League ο Φιλαθλητικός

Η Πρέβεζα μπορεί από σήμερα να πανηγυρίζει μία σημαντική αθλητική διαδρομή, που έκανε η ομάδα γυναικών του Φ.Γ.Σ Πρέβεζας, η οποία παρέμεινε στην Pre League κατηγορία, χωρίς να χρειαστεί να δώσει αγώνες play out.

Ο Φιλαθλητικός στην τελευταία αγωνιστική αντιμετώπισε την πρωταθλήτρια ομάδα του Πανιωνίου στο ΔΑΚ της Πρέβεζας.

Τα κορίτσια του Πέτρου Παπαδόπουλου έπαιξαν στα ίσα και αγωνίστηκαν με ψυχή και παρόλη την ήττα τους με 3-0 (22-25), (20-25), (21-25), απέδειξαν ότι μόνο τυχαία δεν έκαναν την φετινή πορεία τους στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Πρέβεζας ακόμη και με ήττα παρέμεινε στην Pre League και τη νέα χρονιά 2024-2025, αφού η ομάδα της Κορίνθου ηττήθηκε στην Καλαμάτα από τον τοπικό Απόλλωνα με 3-0.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Φιλαθλητικός να παραμείνει στην κατηγορία σε αντίθεση με την Κόρινθο, η οποία θα δώσει αγώνα play out.

Την παραμονή τους στην κατηγορία μέσα από τους αγώνες play out θα δώσουν εκτός της Κορίνθου και οι Πορφύρας, Ναύαρχος Βότση και Αιγάλεω, ενώ την άνοδο στην Volley League θα διεκδικήσουν οι ομάδες των Αμαζόνων, Μίλωνα, Καλαμάτα και ΖΑΟΝ, όπου μία εκ των 4 θα πάρει το εισιτήριο ανόδου.

Στο αγωνιστικό τέλος κομμάτι με τον Πανιώνιο, διαιτητές ήταν οι κ.κ. Γκοργκόλης και Φλούδας.

Οι συνθέσεις:

Φ.Γ.Σ Πρέβεζας (Πέτρος Παπαδόπουλος): Πατακιάρα, Κοσμίδου, Καρακασίδη, Πεπόνη, Μητροπούλου, Μπαχλαβά, Φαρίας, Μέλου, Αραούντσικ, Μερκούρη, Κούκα.

Γ.Σ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γιάννης Χαριτωνίδης): Λογαρά, Όλουτς, Μιλεντίγεβιτς, Ζιώγα, Αλεξάκου, Καθάριου, Παπά, Καρέλια / Κακουράτου (λ), Βουλγαράκη (λ), Τάκαγκολ, Κτιστάκη.

Πριν την έναρξη του αγώνα η πρόεδρος του Φιλαθλητικού Πρέβεζας Ιφιγένεια Τέφα τίμησε την ομάδα του Πανιωνίου για την άνοδό του στην Volley League, δίνοντας στην αρχηγό της ομάδας τιμητική πλακέτα.