Παρελθόν από τον ΠΑΣ Αχέρων ο Φάνης Τζίμας – το «ευχαριστώ» του παίκτη

Παρελθόν από τον ΠΑΣ Αχέρων αποτελεί από σήμερα ο Φάνης Τζίμας, με τον ποδοσφαιριστή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων σε συνδυασμό με τις αυξημένες υποχρεώσεις της Γ΄ Εθνικής να μην μπορεί να συνεχίσει στην ομάδα του Καναλακίου.

Το ευχαριστώ του παίκτη:

Ένα τεράστιο κεφάλαιο της ζωής μου κλείνει 11 χρόνια τα (5 συνεχόμενα) γεμάτα χαρές αλλά και λύπες θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, τους συμπαίχτες και τους προπονητές.

Φεύγω με σεβασμό και εκτίμηση από την ομάδα της καρδιάς μου, από όπου και ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά, πήρα τόσα πολλά και έδωσα ότι μπορούσα για τον σύλλογο. Λόγω καθαρά επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω να συνεχίσω να προσφέρω της υπηρεσίες μου στην ομάδα, η συνέχεια θα με βρει στην ομάδα της Φορτούνας Βαλανιδοράχης.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρόεδρο ΚΥΡΙΟ Χρήστο Λουκούμη για την κατανόηση και την άψογη συνεργασία, ως πρόεδρος είναι πάντα κοντά στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές οπότε και εάν του έχει ζητηθεί. Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ και να ευχαριστήσω για όλα αυτά που περάσαμε άτομα νέα και παλιά της διοίκησης όπως τον Κύριο Χαράλαμπο Νίτσιο πρώτα από όλους για την στήριξη του και γιατί είναι ένα κομμάτι της ομάδος όλα αυτά τα χρόνια, και ότι έζησα στην ομάδα το ζήσαμε μαζί. Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Κυρίους Στούπα Μπάμπη, Νάστα Δημήτρη, Γκέλη Νίκο, Γιάγια Σπύρο, Κοτζαμοράτογλου Απόστολο, Δημουλιά Φώτη, Χριστάκη Νίκο, και τις κύριες Γκέλη Σταματία και Πανίδη Μαργαρίτα.

Εύχομαι να βρουν και άλλους συμπαραστάτες και να φτάσουν τον ΠΑΣ Αχέρων εκεί που ονειρεύονται οι ίδιοι αλλά και όλοι εμείς που μεγαλώσαμε σε αυτήν την ομάδα.

Μακάρι οι δρόμοι μας να ξανά σμίξουν. Από την μεριά μου το εύχομαι και δεν λέω αντίο αλλά εις το επανιδείν!!!