Παρελθόν από τον ΠΑΣ Πρέβεζα ο Άγγελος Μπέκας

Με νέο προπονητή θα πορευτεί στο νέο πρωτάθλημα ο ΠΑΣ Πρέβεζα καθώς μετά από ένα χρόνο  συνεργασίας ο Άγγελος Μπέκας αποτελεί παρελθόν από την ομάδα.

Την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο προπονητής με ανακοίνωση που έστειλε στα Μ.Μ.Ε.

Η ανακοίνωση του Άγγελου Μπέκα αναφέρει:

“Αναλάβαμε τον ΠΑΣ Πρέβεζα με συγκεκριμένο σχέδιο και φιλοδοξίες ,με στόχο να δημιουργήσουμε μια υγιή και ανταγωνιστική ομάδα, θέτοντας παράλληλα τις βάσεις για την εξέλιξη αυτής, προκείμενου να φτάσουμε κάποια στιγμή τον ΠΑΣ Πρέβεζα εκεί πού όλοι σεβάστηκαν αγάπησαν και αναγνώρισαν.

Λόγω ηθικής και προσωπικής δέσμευσης που έχω στο σύλλογο αυτόν και στον κόσμο του, οφείλω να γνωστοποιήσω ως ελάχιστη υποχρέωσή μου πως αποφάσισα να παραιτηθώ από τα καθήκοντα μου, καθώς η φιλοσοφία, η σκέψη και ο τρόπος λειτουργίας συγκεκριμένου ανθρώπου στη διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν συνάδουν με τα δικά μου πιστεύω ως προπονητή και ως άνθρωπο περί αντίληψης του ποδοσφαίρου.

Καταλήγοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου Βασίλη Γεωργίου και Κώστα Αμάραντο και πάνω από όλα τον κόσμο του ΠΑΣ Πρέβεζα. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Ιππόκαμπους που με την παρουσία τους στο γήπεδο στήριξαν υλικά, ηθικά και ψυχολογικά την ομάδα. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΠΑΣ Πρέβεζα και να φτάσει εκεί που του αξίζει.

Με σεβασμό και εκτίμηση,

Άγγελος Μπέκας