Παρελθόν ο Σουάνης!

Επίσημα στο τιμόνι του Ολυμπιακού Βόλου ο Μπράτσος, λύθηκε η συνεργασία με τον 31χρονο εξτρέμ

Η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, μέσω ανακοίνωσης έκανε γνωστή την λύση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Σουάνη. Ο 31χρονος άσος μετά το παιχνίδι με την ΑΕ Καραϊσκάκης είχε δηλώσει πως ο σύλλογος λειτουργεί ερασιτεχνικά, αναφέροντας πως η ομάδα έχει άλυτα θέματα. Αυτό ώθησε τη διοίκηση στο να τον αποδεσμεύσει, έξι αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος. Επιπλέον, γνωστοποίησε πως ο Κώστας Μπράτσος θα κάτσει στον πάγκο ως προπονητής της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει ότι χρέη προπονητή στην ομάδα μας αναλαμβάνει ο Κώστας Μπράτσος, ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή.

Ο Κώστας Μπράτσος ήταν και συνεχίζει να είναι βασικό στέλεχος της ομάδας μας, καθώς βρισκόταν στο πόστο του βοηθού προπονητή από το καλοκαίρι και γνωρίζει σε βάθος όλο το ρόστερ.

Έχει εργαστεί στις ομάδες του Σαρακηνού, της Α.Ε. Διμηνίου, της Αγίας Παρασκευής, με την οποία πέτυχε  άνοδο στην Α’ Τοπική κατηγορία,  αλλά και στις Ακαδημίες της τελευταίας,  έχοντας παρουσιάσει πλούσιο έργο. Παράλληλα εργάστηκε στην ομάδα Νέων της Νίκης Βόλου.

Έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια προπονητικής, ακόμα και διεθνή, ενώ έχει ειδικευθεί στην προπόνηση νεαρών ποδοσφαιριστών και στη διαχείριση γονέων και αθλητών. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A’.

Η Διοικούσα Επιτροπή του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Να σημειωθεί πως η Διοικούσα Επιτροπή έλυσε τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Σουάνη».