ΠΑΣ Γιάννινα: Άρχισε ο “γολγοθάς” της επιστροφής για τον Κόντε, πετυχημένη η επέμβαση

Ο Πέδρο Κόντε πέρασε την πόρτα του χειρουργείου τη Δευτέρα (5/9) και ξεκίνησε ο “γολγοθάς” της επιστροφής του στα γήπεδα με τον έμπειρο φορ να μένει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες.

Photo Credits: InTime

Ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν στη Super League είναι δίχως αμφιβολία ο Πέδρο Κόντε ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με αποτέλεσμα να χάσει όλη τη φετινή χρονιά.

Ο φορ του ΠΑΣ Γιάννινα χειρουργήθηκε τη Δευτέρα (5/9) με τον χρόνο αποθεραπείας να εκτιμάται το λιγότερο έξι μήνες και πλέον άρχισε ο “γολγοθάς” της επιστροφής του στην αγωνιστική δράση.

Η επέμβαση ήταν επιτυχημένη, καθώς έγινε συρραφή έσω και έξω μηνίσκου και ανάπλαση του χιαστού, ενώ ο χρόνος αποκατάστασης εκτιμάται σε 6-8 μήνες.

Από εκεί και πέρα ο Ζερόμ Πριόρ που είχε ένα χτύπημα στον αγκώνα το Σάββατο, το οποίο τον άφησε την τελευταία στιγμή εκτός αποστολής για το ματς με την ΑΕΚ, θα κάνει τη Δευτέρα (5/9) μαγνητική για να εκτιμηθεί στη συνέχεια αν θα χρειαστεί να λείψει και πόσο από τις προπονήσεις της ομάδας.

Πηγή: Sport24.gr