ΠΑΣ Γιάννινα: Αποδέσμευσε τον Κούζικ η Ντνίπρο

Στη Super League 2 θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά ο ΠΑΣ Γιάννινα, που έχει ήδη αρχίσει να εξετάζει στόχους, προκειμένου να επιστρέψει στην κορυφαία κατηγορία.

photo: intime.gr

Έτσι έχουν αρχίσει να ξεχωρίζουν κάποιες περιπτώσεις που μπορούν να βοηθήσουν και να υλοποιήσουν τα θέλω που θα έχει η ομάδα.

Όπως γίνεται γνωστό λοιπόν, η πρώτη επιστροφή είναι έτοιμη να γίνει με τον Όρεστ Κούζικ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ντνίπρο.

Ο Ουκρανός είχα παραχωρηθεί δανεικός, ωστόσο η οψιόν αγοράς που είχε δεν θα ενεργοποιηθεί με αποτέλεσμα να επιστρέψει στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα της Ουκρανίας, κατάφερε και αυτή να ανέβει κατηγορία, με τον Κούζικ να είναι από τα βασικά… γρανάζια, έχοντας 13 συμμετοχές, με τέσσερα τέρματα και δύο τελικές πάσες.

Έτσι πλέον είναι η ώρα να κάνει ηχηρές μεταγραφές, προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία και να φτάσει τα επίπεδα που ήταν τα περασμένα χρόνια.

Ωστόσο δεν αποκλείεται κάποια άλλη ομάδα, να έχει τσεκάρει τον Κούζικ σε αυτό το καλό εξάμηνο που έκανε και να θέλει να τον αποκτήσει.

Σε αυτή την περίπτωση δύσκολα θα παραμείνει στον ΠΑΣ Γιάννινα, διαφορετικά στην έναρξη της προετοιμασίας ο Ουκρανός θα πρέπει να βρίσκεται πίσω στα Ιωάννινα.

Μένει να δούμε τι θα γίνει τελικός με την περίπτωση του Ουκρανού ποδοσφαιριστή για τον οποίο ο ΠΑΣ είχε αποκτήσει ελεύθερο πριν από ένα χρόνο.

πηγή:sportime.gr