ΠΑΣ Γιάννινα: Ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τη Λαμία (video)

Με πρωινή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την αναμέτρηση του Σαββάτου (27/8-8:00 μ.μ.) στο «Ζωσιμάδες» με αντίπαλο τη Λαμία για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές θέλουν στο πρώτο επίσημο παιχνίδι μπροστά στον κόσμο τους να δείξει ο ΠΑΣ Γιάννινα ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο που θα του επιτρέψει να πάρει τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που μπορεί την πρώτη αγωνιστική να δέχθηκε τρία γκολ στην έδρα της από την ΑΕΚ αλλά δεν παύει να είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος.

Πριν την έναρξη της προπόνησης ο Θανάσης Στάικος για μισή ώρα έκανε βιντεοανάλυση στους ποδοσφαιριστές του το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό επισημαίνοντας τα σωστά αλλά και τα λάθη που έγιναν σε αυτό το ματς τα οποία θα πρέπει να διορθώσουν ώστε να μην επαναληφθούν.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο όπου μετά το αρχικό ζέσταμα που έγινε υπό την επίβλεψη του γυμναστή Γιάννη Ντουρουντού στη συνέχεια το πρόγραμμα περιελάμβανε αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρό χώρο σε δύο κομμάτια πέντε εναντίον πέντε και έντεκα εναντίον έντεκα.

Ο Νώντας Παντελάκης συμμετείχε μόνο στο κομμάτι που έγινε το ζέσταμα και στη συνέχεια έκανε ατομικό με τον Γιάννη Ντουρουντό και αποχώρησε, ωστόσο αύριο αναμένεται να μπει σε κανονικό πρόγραμμα, ενώ ο Κόντε που ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης αλλά στα τελευταία της κομμάτια με τη σύμφωνη γνώμη του Στάικου δεν έλαβε μέρος μιας και προτιμήθηκε να ξεκουραστεί χωρίς να συντρέχει λόγος ανησυχίας για τη συμμετοχή του στο ματς με τη Λαμία.

Το βράδυ σύσσωμη η ομάδα θα βρίσκεται στο «Ζωσιμάδες» όπου θα γίνει η παρουσίαση της νέας φανέλας ενώ η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για αύριο το απόγευμα.

Προπόνηση στα Γιάννινα η Λαμία

Η προσεχής αντίπαλος της γιαννιώτικης ομάδας θα βρίσκεται από την Παρασκευή στην πόλη των Ιωαννίνων και ζητήθηκε από τους ιθύνοντες της ομάδας το ΠΕΑΚΙ ώστε να μπορέσει να κάνει μία απογευματινή προπόνηση.

Το αίτημα της έγινε δεκτό και έτσι την Παρασκευή οι δύο αντίπαλοι ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΣ Λαμία θα προπονηθούν στα γήπεδα του ΠΕΑΚΙ.

Πηγή: passports.gr