ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου: Γενική Συνέλευση την Παρασκευή

Η ανακοίνωση, μέσα από την οποία καλούνται τα μέλη του ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου στη Γενική Συνέλευση, αναφέρει τα ακόλουθα:

Αγαπητοί φιλάθλοι της ομάδας του χωριού μας,
Δεδομένου ότι ο ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου απείχε από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας τη σεζόν 2021-2022, αλλά και από τη στιγμή που έχει μπει σε εφαρμογή από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, το Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων (η ομάδα μας έχει κάνει την εγγραφή για το 2021 αλλά η ανανέωση εγγραφής είναι σε ετήσια βάση), κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση και να προκυρηχθούν άμεσα εκλογές, οι οποίες θα καθορίσουν και το μέλλον όχι μόνο της ομάδας αλλά του αθλητισμού του χωριού μας γενικότερα.
Αύριο Παρασκευή 04/03/2022 και ώρα 21:30, στο γραφείο της ομάδας στο γήπεδο του χωριού, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση για όσα αναφέρθηκαν πιο πάνω. Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας θα γίνει άλλη μία προσπάθεια και αν ούτε αυτή δεν οδηγήσει πουθενά, το Σωματείο θα οδηγηθεί όπως προβλέπει ο νόμος στο Πρωτοδικείο, δηλαδή σε διάλυση.
Θυμίζουμε ότι:
1)Σωματείο το οποίο δε θα ανανεώσει την εγγραφή του στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γ.Γ Αθλητισμού, ΔΕΝ θα έχει δικαίωμα να δηλώσει συμμετοχή σε κανένα πρωτάθλημα (ανδρικό ή παιδικό) ούτε τη νέα χρονιά.
2)Σε περίπτωση διάλυσης του σωματείου, μπαίνει “ταφόπλακα” σε οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα στο χωριό μας για αρκετό καιρό (δεδομένου ότι η διαδικασία δημιουργίας αθλητικού σωματείου έχει αλλάξει και είναι χρονοβόρα και κοστοβόρα) και μένουμε με κληρονομιά 2 γήπεδα ποδοσφαίρου τα οποία θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για περπάτημα!!!
Η ευθύνη της επαναλειτουργίας της τοπικής ομάδας βαραίνει όλους μας, οπότε η συμμετοχή κρίνεται άκρως απαραίτητη…
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ του ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου