ΠΑΣ Πρέβεζα – ΑΕ Μεσολογγίου 0-0: Έμειναν στο μηδέν

Χωρίς νικητή 0-0 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ΄Εθνικής ανάμεσα σε ΠΑΣ Πρέβεζα και ΑΕΜ.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

2΄Απευθειας εκτέλεση φάουλ σε καλή θέση για του γηπεδούχους, με τον Βασιλείου να στέλνει τη μπάλα στη ρίζα του δεξιού κάθετου δοκαριού του Μανιάτη.

16΄Πασα στην πλάτη της άμυνας του Γκολφίνου, πλασέ του Πιστιόλη στα δίχτυα, με τον δεύτερο βοηθό να έχει υποδείξει τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ. Έντονες διαμαρτυρίες από του φιλοξενούμενους.

22΄Σουτ Βασιλείου έξω από την περιοχή μετά από απομάκρυνση της άμυνας, άουτ.

44΄Σουτ Κώστα έξω από την περιοχή, η μπάλα θα πάρει περίεργη τροχιά και θα προσκρούσει στην πάνω πλευρά του οριζοντίου δοκαριού και θα περάσει άουτ.

46΄Μεγαλη ευκαιρία για του γηπεδούχους, πλασέ Τσολακίδη από θέση τετ τα τετ μέσα από την περιοχή, αποκρούει σωτήρια με τα ποδιά ο Μανιάτης.

51΄Κάθετη πάσα στην περιοχή, σουτ Γκολάκου στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

74΄εκτελεση φάουλ γέμισμα στην περιοχή του Κοντογιάννη, κεφάλια Γκόγκα στα δίχτυα υπόδειξη για οφσάιντ από τον πρώτο βοηθό. Διαμαρτυρίες για τους φιλοξενούμενους καθώς φαίνεται ο παίκτης των φιλοξενούμενων και στην κανονική ροη του αγώνα αλλά και στο βίντεο του αγώνα να καλύπτεται.

78΄Σουτ Γκολφίνου στην αγκαλιά του Καραπιπέρη.

95΄Εκτελεση κόρνερ του Κοντογιάννη, τακουνάκι του Κυρσανίδη στο πρώτο δοκάρι, με τον Καραπιπέρη να μπλοκάρει.

Διαιτητές της αναμετρήσεις οι κ.κ Γιούργας, Μιχαλάς και Μίχος του συνδέσμου της ΕΠΣ Κέρκυρας.

ΠΑΣ Πρέβεζας: (Άγγελος Μπέκας) Καραπιπέρης, Λεόπουλος, Ορφανός, Τσιλιγιάννης (74΄Τσαλα), Κώστας, Καγιά, Γκολάκου (60΄Σιδέρης), Φερεντίνος, Τσολακίδης, Κωσταμένας, Βασιλείου (78΄Σινης).

ΑΕ Μεσολογγίου: (Λάκης Παπαχρήστος) Μανιάτης, Φονταλής (62΄Κυρσανίδης), Γκολφίνος, Χριστογιάννης, Ντζιμάνης, Σωτηρόπουλος, Πιστιόλης (86΄Κραβαρίτης), Λίτσος, Γκόγκα (81΄Τραγουλιάς), Κοντογιάννης, Καραγιάννης.