“Πεντάρα” στο πρώτο φιλικό για τον Θρίαμβο Λούρου

Στο πρώτο φιλικό ξεμουδιάσματος που έδωσε ο Θρίαμβος Λούρου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου επικράτησε με το ευρύ σκορ 5-1 της ΑΕ Ξηροβουνίου (ομάδα Α΄ ΕΠΣ Άρτας).

Η ομάδα του Δημήτρη Μπαλάφα ήταν σαφώς ανώτερη και επέβαλε από την αρχή του αγώνα την κυριαρχία τους, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που έκανε η ομάδα της ΑΕ Ξηροβουνίου, που έδειξε από την πλευρά της καλά στοιχεία.

Σε πιο χαλαρό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Δημήτρη Μπαλάφα σκόραρε μόνο μία φορά με τον Κριτσιμά (37΄), ενώ στο δεύτερο ανέβασε απόδοση, με τον Καρπούζο (55΄),  τον Σιδέρη (66΄, 77΄), τον Νταλάκα (71΄) να πετυχαίνουν γκολ.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, αρχικά οι φιλοξενούμενοι με τον Σιδέρη στο 47΄ και ακολούθως η ΑΕ Ξηροβουνίου στο 74΄ με τον Μπατίλα.

ΑΕ Ξηροβουνίου (Καρράς-Κομπογιάννης): Παππάς, Χουλιάρας, Ανυφαντής, Θάνος, Παπανίκου, Βίτσος, Κατσάκης, Λαϊνάς, Δόσης, Κολιός, Στέργιος.

Αγωνίστηκαν και οι: Καλιακάτσος, Ρεμπής, Σκανδάλης Ι., Μπατίλας, Σκανδάλης Λ., Τζούκας, Μπατίλας, Αλεξίου, Πάτσης.

Θρίαμβος Λούρου (Δημήτρης Μπαλάφας): Παπιγκιώτης, Σάκκος, Γόγολος, Κολιός Γ., Τζαφέρης, Δάρδας, Κριτσιμάς, Χαλάστρας, Ντόντης, Ζάκκας, Λάπρα.

Αγωνίστηκαν και οι: Βαρέλης, Σιδέρης, Γκούρας, Καρπούζος, Νταλάκας, Παππάς, Κατσαντώνης, Λιόντος, Μπαλαδήμας, Λορέντζο, Κάππας.