«Περιμένετε μέχρι το τέλος της σεζόν»

Μήνυμα στους υποψήφιους «επενδυτές» και «σωτήρες», όπως χαρακτηρίζει, έστειλε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου. 

Το τμήμα ποδοσφαίρου του βολιώτικου συλλόγου τόνισε πως η ομάδα θα διανυκτερεύσει στην Άρτα, για το παιχνίδι με την ΑΕ Καραϊσκάκης, ενώ σκοπεύει να επιτρέψει ελεύθερη είσοδο με προαιρετικό εισιτήριο, στα εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια (Διαγόρας Σεβαστής και Απόλλων Λάρισας).
Τέλος, ενημερώνει τους υποψήφιους «σωτήρες και επενδυτές» να περιμένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 και ο πρόεδρός της κ. Σάκης Τζήμας, θέλει να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες στον κ. Ευσταθίου για την μέγιστη βοήθεια προς την ομάδα μας, την οποία και διευκόλυνε στις εκτός έδρας μετακινήσεις της μέχρι χθες!
Όσο για το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής στην Άρτα με αντίπαλο την ΑΕ Καραϊσκάκη, η αποστολή της ομάδας μας θα φύγει από αύριο Σάββατο, παραμονή της αναμέτρησης, θα διανυκτερεύσει σε γνωστό ξενοδοχείο και φυσικά δεν αλλάζει ο τρόπος σκέψης της Διοίκησης, όσον αφορά την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου παιχνιδιού.
Όπως και την προηγούμενη αγωνιστική ο πρόεδρος κ. Σάκης Τζήμας κάλυψε – ως όφειλε – αποκλειστικά ο ίδιος όλα τα έξοδα για να διασφαλιστεί η αναμέτρηση με τους Μαύρους Αετούς, έτσι και τώρα θα καλύψει προσωπικά όλα τα έξοδα που απαιτούνται για την αναμέτρηση της Άρτας.
Επίσης ο κ. Τζήμας προσανατολίζεται στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος, να ακολουθηθεί η ίδια τακτική, της ελευθέρας εισόδου με προαιρετικό εισιτήριο.
Τέλος, οι υποψήφιοι “σωτήρες”, “επενδυτές” και ότι άλλο έχουν σκαρφιστεί ορισμένοι, μπορούν να περιμένουν ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου…»