Πετράκος: «Θα φανεί ποιος το θέλει περισσότερο»

Ο ποδοσφαιριστής του Τηλυκράτη, που είχε και πέρασμα από τον Ηρακλή, τοποθετήθηκε για την κυριακάτικη πρεμιέρα των μπαράζ στη Λευκάδα.

Όλα όσα είπε στον «Arena 89,4» ο Μπάμπης Πετράκος:

Για την εποχή που αγωνιζόταν στον Ηρακλή: “Δεν θα το θυμάται κανένας. Ήταν τότε κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι είχαν δεθεί πολύ με τον Ηρακλή, αλλά δυστυχώς τώρα δεν βρίσκονται στην ζωή πλέον. Τότε ήμουν 19-20 χρονών και πρώτη φορά είχα μπει να παίξω με τόσο κόσμο. Θυμάμαι ότι μου έλεγαν ότι θα έχει κόσμο, αλλά δεν πίστευα ότι θα έχει τόσο κόσμο.

Για την ομάδα του, τον Τηλυκράτη Λευκάδας: “Νομίζω ότι ήμαστε μία αρκετά σοβαρή ομάδα. Είμαστε πολύ ισορροπημένη ομάδα και επιθετικά και αμυντικά, αλλά πιστεύω ότι το κύριο προσόν μας είναι το αμυντικό κομμάτι”.

Για τον προπονητή του: “ Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής. Πιστεύει πολύ σε αυτό που αυτός δημιουργεί”.

Για τον αγωνιστικό χώρου, του γηπέδου του Τηλυκράτη: “ Τις τελευταίες εβδομάδες έχει φτιάξει το γήπεδο. Είναι σε αρκετά καλύτερη κατάσταση. Δεν είναι τέλειο, όπως είναι το Καυτανζόγλειο, αλλά είναι σε αρκετά καλύτερη κατάσταση. Θα επηρεάσει πιστεύω τους παίκτες του Ηρακλή που δεν έχουν συνηθίσει να παίζουν σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο”.

Για το ότι το παιχνίδι αναμένεται να έχει αρκετό κόσμο και από τις δύο ομάδες: “ Ναι έτσι έχω ακούσει κι εγώ. Θα έρθει και κόσμος εδώ γύρω από τα χωριά, γιατί μέχρι τώρα δεν μαζευόταν αρκετός κόσμος. Τώρα όμως που είναι τα μπαράζ ανόδου πιστεύω θα ακολουθήσει ο κόσμος. Και από τον Ηρακλή έχω μάθει ότι θα έρθει κόσμος”.

Για το ότι στο φετινό πρωτάθλημα δεν συγχωρούνται τα λάθη: “ Όντως και αυτό που έχω πει είναι ότι σε αυτά τα παιχνίδια δεν υπάρχει outsider. Είναι παιχνίδια πολύ κομβικά και παιχνίδια που θα τα χαρακτηρίσει το πάθος και η δύναμη, ειδικά στο δικό μας γήπεδο”.

Για το αν η ομάδα του Βόλου και του Ηρακλή είναι τα φαβορί για την άνοδο: “ Είπα ότι δεν υπάρχουν outsider απλά ο Ηρακλής και λόγω ονόματος έχει αρκετά καλούς ποδοσφαιριστές και ο Βόλος έχει αρκετά καλή ομάδα απ’ ότι έχω μάθει και έχω δει. Δικαίως το λένε αυτό, αλλά ξαναλέω ότι δεν υπάρχουν outsider”.

Για το αν ήταν ανταγωνιστικός ο όμιλος που συμμετείχε η ομάδα του: “ Είχε τρεις-τέσσερεις καλές ομάδες. Στον πρώτο γύρο τελειώσαμε με έξι πέντε-έξι βαθμούς μπροστά και μετά κάναμε μια μικρή “κοιλιά. Εμείς το κάναμε ντέρμπι”.

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή: “Απ’ ότι ξέρω ο Ηρακλής είναι μία ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο. Νομίζω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στο πάθος και στο ποιος το θέλει περισσότερο”.