Αίας Γαστούνης: Πλήρης η αποστολή του στο Καναλάκι

Η αποστολή του Αίαντα, θα αναχωρήσει την Κυριακή το πρωί για την Ήπειρο, όπου το απόγευμα στις 3μ.μ.. αντιμετωπίζει το συγκρότημα του Βαγγέλη Τζιάρα, σε μια από τις πλέον δύσκολες εκτός έδρας αποστολές εκτός Γαστούνης για τν εφετινό «Άγιαξ».

Ο Αλέξης Γαβριλόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στη Βάρδα στο πρόσφατο παιχνίδι του Αχέροντα, ενώ έχει παρακολουθήσει και μέσω βίντεο τα τελευταία ματς της ομάδας, είναι βέβαιο ότι θα προετοιμάσει τον Αίαντα, δίνοντας έμφαση πρώτα στο μηδέν παθητικό, σε κάτι αντίστοιχο με εκείνο το οποίο έκανε απέναντι στην Παναχαϊκή. Ματς στο οποίο ο Αίας τα πήγε εξαιρετικά σε ανασταλτικό επίπεδο, είναι όμως βέβαιο ότι καλείται να διορθώσει και πολλά σε επιθετικό επίπεδο, έτσι ώστε να γίνει πιο απειλητικός για τον αντίπαλο και να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα από αυτό το παιχνίδι.

Στα θετικά, ότι επέστρεψε ο Ζοάο Κλαούντιο Ριτσούλι, είχε καλή παρουσία για ένα εικοσάλεπτο απέναντι στην Αναγέννηση Άρτας. Ένας παίκτης ο οποίος με την ταχύτητα και την τεχνική του, μπορεί να προσφέρει σε διάφορους ρόλους, σε ένα παιχνίδι σαν κι αυτό της ερχόμενης Κυριακής.

πηγή: ilia.news