Ποια ισχυρή ομάδα Γ΄ Εθνικής κοιτάζει τον Ηλία Κουλούρη

Η σεζόν που μας πέρασε ήταν μια μεταβατική περίοδος για τον Ηλία Κουλούρη. Ο Αχαιός επιθετικός, μετά από μια αξέχαστη σεζόν που έκανε με τον Αίαντα Γαστούνης πρόπερσι, πρώτος σκόρερ σε ολόκληρη την Ελλάδα στη Γ΄ Εθνική, μετακόμισε για τα Τρίκαλα και τη Σούπερ Λιγκ 2.

Από τα Τρίκαλα αποχώρησε τον Γενάρη, για να επιστρέψει στην Ηλεία και τη Βάρδα. Ωστόσο αυτό το καλοκαίρι, φαίνεται ότι θα είναι πολύ «θερμό» για τον ίδιο. Πολλές ομάδες θα θελήσουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.
Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τηλυκράτης είναι μια από τις ομάδες οι οποίες έχουν προχωρήσει σε «κρούση», διερευνητική επαφή μαζί του.
Βεβαίως ακόμα είναι αρκετά πρόωρο να εκτιμήσει κανείς ποιες θα είναι οι αποφάσεις του Κουλούρη, καθώς σχεδόν όλες οι ομάδες βρίσκονται στο ψάξιμο και δεν έχουν ακόμα κατασταλάξει. Μιας και αναφερθήκαμε στον Τηλυκράτη, οι πληροφορίες από την Λευκάδα κάνουν λόγο ότι επίκεινται διοικητικές διεργασίες. Ο σύλλογος έχει προκηρύξει εκλογές, από τις οποίες θα εκλεγεί το νέο Δ.Σ.. Στον Τηλυκράτη πάντως, είναι βέβαιο ότι όσο υπάρχει από πίσω ο μεγάλος χορηγός της ομάδας, ο εξαγωγέας αλλαντικών Δημήτρης Κατοπώδης, η δυναμική της ομάδας είναι εγγυημένη. Και βέβαια σε καλό κλίμα βρίσκονται και οι συζητήσεις με τον Ανδρέα Παντζιαρά, ο οποίος εκτός απροόπτου θα ανανεώσει και τη νέα σεζόν στην ομάδα.

Σ. Φραγκογιαννόπουλος – ilia.news