Προαναγγελία αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία

Οι περισσότερες σελίδες της ιστορίας των αναμετρήσεων ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και την Λαμία είναι στην μεγάλη κατηγορία, αφού οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί συνολικά 10 φορές για την Super League και μόλις 4 για την Γ’ Εθνική που είναι η μόνη διαφορετική κατηγορία στην οποία συνυπήρξαν.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος διατηρεί το αήττητο με αντίπαλο την Λαμία (2 νίκες – 2 ισοπαλίες), ενώ στη μοναδική τους αναμέτρηση για τα play out επικράτησε η Λαμία με 2-1.

Η “απάντηση” του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν η επικράτηση και στα δύο μεταξύ τους ματς για το περσινό πρωτάθλημα, τόσο εκτός έδρας, όσο και εντός έδρας με το ίδιο σκορ (1-0).

Οι δύο τελευταίες συναντήσεις των δύο ομάδων στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα συνέπεσαν την ίδια ημερομηνία, στις 6 Δεκεμβρίου. Τόσο το 2020 (2-0), όσο και το 2021 (1-0) επικράτησε ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την Super League έγινε στις 10 Δεκεμβρίου 2017 και τελείωσε ισόπαλη με 1-1, όπως και η επόμενη συνάντηση τους στην Ήπειρο, όπου τελείωσε με λευκή ισοπαλία στις 4 Νοεμβρίου 2018.

Η συγκομιδή που έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα με την Λαμία είναι συνολικά καλύτερη, αφού σε 9 αναμετρήσεις και στις δύο έδρες έχει δύο ήττες, ενώ τέσσερις αναμετρήσεις έχουν τελειώσει ισόπαλες και τρεις έχει επικρατήσει η ομάδα της Ηπείρου.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκλεισε τους περσινούς του αγώνες για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με την Λαμία και τώρα κάνει πάλι ποδαρικό με την ομάδα της Φθιώτιδας. Η νίκη με 1-0 στις 28 Φεβρουαρίου 2022 ήταν η προτελευταία του, αφού στα 10 ματς των play off κατάφερε να επικρατήσει μόνο του ΠΑΟΚ με 1-0 στις 8 Μαΐου 2022.

5 ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

2 ΝΙΚΕΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

1 ΝΙΚΗ ΛΑΜΙΑ

ΓΚΟΛ: 5-3