Προχωρά ο σχεδιασμός στον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου – Ανακοίνωσε επίσημα την ανανέωση με Νικολάου

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής του περσινού ρόστερ συμφώνησε να συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα χρονιά στον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου.

Ο λόγος για τον Σπύρο Νικολάου, με τη διοίκηση να ανακοινώνει επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Σπύρος Νικολάου είναι ο τρίτος παίκτης του περσινού ρόστερ που παραμένει στον ΠΑΣ Αχέρων. Εκτιμήθηκε η προσφορά του στην ομάδα, καθώς και η εισήγηση του προπονητή του ΠΑΣ Αχέρων κ. Χρήστου Τζίμα για την παραμονή του ποδοσφαιριστή στην ομάδα του Καναλακίου.

Μετά κι από την παραπάνω ανανέωση, στην οικογένεια του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου θα συνεχίσουν να αγωνίζονται – με τη σειρά που ανακοινώθηκαν – οι Αλέξης Λουκούμης και Στέφανος Βασιλείου.

Ο σχεδιασμός της ομάδας για την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά συνεχίζεται ακάθεκτος, ενώ η Διοίκηση του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου βρίσκεται στις επάλξεις οργανώνοντας λεπτομερώς την επόμενη ημέρα.

Τέλος, σε ότι αφορά ανανεώσεις αλλά και μεταγραφές οι συζητήσεις και οι διεργασίες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και σύντομα θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις.

Επιδίωξη είναι να υπάρχουν δύο ισάξιοι παίκτες σε κάθε θέση, έτσι ώστε να υπάρχουν λύσεις, αλλά και έντονος συναγωνισμός για το ποιοι θα αγωνίζονται κάθε Κυριακή.