Πρωταθλήτριες Ελλάδας Beach Volley U-17 Σακκά και Γεωργαντά

Το όνειρο βγήκε αληθινό μετά από ένα καλοκαίρι με στερήσεις, προπονήσεις και μόνο ένα στόχο, την πρώτη θέση!!!

Κι ενώ ξεκινώντας με το αριστερό χάνοντας 2-1 σετ τον πρώτο αγώνα, το ηθικό δεν έπεσε και συνέχισαν αήττητες μέχρι τον τελικό , νικώντας με 2-0 σετ όλες τις ομάδες που βρέθηκαν στο δρόμο τους!

Σε ένα γήπεδο γεμάτο θεατές 9.00 το βράδυ της Κυριακής 28/7/2019 , υπό το φως των προβολέων τα κορίτσια είπαν την τελευταία τους λέξη και σφράγισαν τη νίκη επικρατώντας με 2-0 σετ της ομάδας από το Ρέθυμνο Δαβαρία Ι. – Εφεντάκη Β.  Οι δίδυμες αδελφές Λιέπουρη Ειρήνη και Ισιδώρα από την Αθήνα ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Στα αγόρια οι φετινοί πρωταθλητές είναι από την Κω, Θανόπουλος Κ.- Κυπριώτης Σ. που επικράτησαν με 2-0 σετ των Πατλάκα Δ.-Σισμανίδη Π. από την Αλεξανδρούπολη. Ενώ την τρίτη θέση κατέκτησαν οι  Θεοδωρακόπουλος Κ.- Πετρόπουλος Λ. από την Πάτρα.

Ηταν ένα όμορφο αθλητικά διήμερο όχι μόνο από αθλητικές παρουσίες αλλά και των χορηγών του club beach volley ERMIS, των παιδιών των ακαδημιών του συλλόγου , που βοήθησαν ακούραστα το τριήμερο και των θεσμικών παραγόντων της πόλης που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Οι αγώνες μεταδίδονταν ζωντανά από το artTV την τελευταία μέρα ώστε όσοι δεν είχαν τη δυνατότητα να είναι στα γήπεδα τους παρακολουθούσαν από την τηλεόραση.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ από το σύλλογο ΕΡΜΗ στους συνδιοργανωτές Περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας, Δήμο Πρέβεζας και το Φιλαθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Πρέβεζας για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Ο αγώνας όμως δεν τελείωσε για τις πρωταθλήτριές μας.  Επόμενη πρόκληση για το δίδυμο Γεωργαντά -Σακκά οι τελικοί under -19 στο όμορφο νησί της Ρόδου στις 2-4 Αυγούστου.

Καλή επιτυχία στα κορίτσια μας, να συνεχίζουν να μας κάνουν περήφανους!