Πρωταθλητής Ελλάδος στα Junior ο Στέφανος Πουρναρόπουλος

O Στέφανος Πουρναρόπουλος με καταγωγή από την Πρέβεζα και η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors στην κατηγορία των 14 ετών, καθώς μοιράστηκαν τους τίτλους σε όλα τα ταμπλό.

Εξαιρετική εβδομάδα για τους αθλητές του Ο.Α Θεσσαλονίκης, Στέφανο Πουρναρόπουλο και Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, οι οποίοι αναδείχθηκαν πρωταθλητές και στις 3 κατηγορίες που αγωνίστηκαν αντίστοιχα (μονά, διπλά, μικτά).

Ο Πουρναρόπουλος συμμετείχε στο ταμπλό των μονών ως Νο.3 όπου χωρίς να χάσει κανένα σετ, έφτασε μέχρι τον τελικό, ξεπερνώντας κατα σειρά τους Χαράλαμπο Ρωμανός (Α.Ο.Α Πατρών), Χρυσάφη Παλαζή (Α.Ο.Α Αστέρας Θεσσαλονίκης), Παναγιώτη Δοσή (Ο.Α Αθηνών) και Ιωάννη Σακκά (Α.Σ Κολλεγίου Ντερή).

Στον μεγάλο τελικό βρέθηκε απέναντι στον εξαιρετικό νεαρό τενίστα Νικόλαο – Φώτιο Μακρή, ο οποίος απώλεσε μόλις ένα σετ έως τη τελική αναμέτρηση. Ο τελικός ξεκίνησε με τον Μακρή να παίρνει προβάδισμα με σετ αλλά τον Πουρναρόπουλο να φτάνει στην ολική ανατροπή, με τελικο σκορ, 4-6, 6-3, 6-3.

Εξαιρετική πορεία πραγματοποίησε και στα διπλά ο Πουρνάροπουλος με συμπαίκτη τον Δανιήλ Μανέτα (Ροδιακός Ο.Α), όπου τα δύο αγόρια έχασαν μόλις 12 game σε όλο το τουρνουά, φτάνοντας στον τίτλο. Στον τελικό επικράτησαν με 6-0, 6-3, των Νικόλαο – Φώτιο Μακρή και Ιωάννη Σακκά.

Πηγή: tennisnews.gr