Πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου για τη Νίκη Λευκάδας

Μεγάλη νίκη και πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου για τη Νίκη Λευκάδας.
Από την  σελίδα της ομάδας της Νίκης Λευκάδας οι λεπτομέρειες :
Μεγάλη νίκη και πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου για την ομάδα μας.
Τα κορίτσια μας σχεδόν σε όλο τον αγώνα ήταν μπροστά στο σκορ και άξια πήραν το ροζ φύλλο αγώνα. Με καταπληκτική Oconnor στους 26 πόντους 10 ριμπάουντ και 31 στο σύστημα ranking. Ενώ σπουδαία δουλειά έκανε και η Ντάλα με 15 πόντους. Διπλές ήταν η Φουράκη και η Carey με 12 πόντους και 10 ριμπάουντ αντίστοιχα!!
Νίκη Λευκάδας: Νανάκος
Δαμουλάκη 1, Oconnor 26 (3τριπ. 10ριμπ.) Ντάλα 15(5), Βιντσιλαίου 1, Φουράκη 12, Heard 6 ( 6 ασιστ) , Κούκη 5, Carey 12, Γεωργάκη, Δανδουλάκη, Τραγουστή.
Εσπερίδες: Σόφτσης
Virjoghe 8, Toeaina 17(1), Γασπαράτου 2, Λουκάτου 6(1), Γούναρη 3(1), Κορρέ 2, Μπενέκη 4, Κασάπογλου 8(1), Higgins 19(2), Στολίγκα, Πρίφτη, Μαργέλου.
Διαιτητές: Τσακιράκη , Λογοθέτης, Ασημακάκη.
Δεκάλεπτα: 16-10, 39-31, 58-56, 78-69
Ο coach Νανάκος και η αρχηγός της ομάδας Ντάλα Πανωραία έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις.
Νανάκος Στ. ” Όπως φάνηκε και οι δύο ομάδες δεν είμαστε ακόμη έτοιμες. Προσπαθούμε να βρούμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία μας ώστε να τα διορθώσουμε. Η ομάδα μου έδειξε ότι το ήθελε πολύ , ήμασταν συνέχεια μπροστά από την αρχή αν εξαιρέσουμε ένα πεντάλεπτο στο τρίτο δεκάλεπτο οι Εσπερίδες που έχουν μεγάλο ροτέσιον και καλής ποιότητας παικτριών κατάφεραν να περάσουν μπροστά αλλά με συγκέντρωση και υπομονή ξαναφέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες καλή αρχή με υγεία και στην προηγούμενη ομάδα μου τις Εσπερίδες να παίξουν όσο καλύτερα γίνετε στην Ευρώπη και να πάρουν την πρόκριση!!”
Ντάλα Π.” Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για τον αγώνα που έγινε, νομίζω αξίζαμε την νίκη. Είμαστε μια καινούρια ομάδα, δουλέψαμε πολύ και προσπαθήσαμε να μείνουμε στο πλάνο μας. Θέλω να ευχαριστήσω το κόσμο που ήταν εδώ μας έδωσε πολύ μεγάλο κίνητρο. Σίγουρα υπήρχαν προβλήματα, κάποια στιγμή οι Εσπερίδες πέρασαν μπροστά αλλά με την εμπειρία του coach και την προσπάθεια που καταβάλαμε μπορέσαμε και το φέραμε πάλι στα μέτρα μας. Εννοείται πως θέλουμε δουλειά , σε κάθε παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτερες. Αφιερώνουμε την νίκη μας στην Τσαβόνι Βαλεντίνα που είχε πρόσφατα ένα τραυματισμό , την αγαπάμε πολύ!!!”