«Πρώτη» με πολλά νέα πρόσωπα στον Τηλυκράτη Λευκάδας

Σήμερα είναι η “πρώτη” του Τηλυκράτη, για την νέα αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Το ραντεβού ορίσθηκε για τις 18.30  δημοτικό στάδιο Λευκάδας.

Ο τεχνικός της ομάδας Ανδρέας Παντζιαράς θα έχει την ευκαιρία να γνωριστεί με όλους τους παίκτες, παλιούς και καινούργιους και να τους ανακοινώσει το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Μια καινούργια σεζόν, λοιπόν, ξεκινάει σήμερα για τον Τηλυκράτη Λευκάδας. Μετά από αρκετές μέρες χαλάρωσης και αποφόρτισης, οι ποδοσφαιριστές του Τηλυκράτη έχουν το πρώτο ραντεβού ενόψει της νέας σεζόν, τις 18.30 στο δημοτικό στάδιο Λευκάδας.

Το “παρών” στο ξεκίνημα του Τηλυκράτη Λευκάδας για την καινούργια σεζόν θα δώσουν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα που έχουν ανακοινωθεί από την διοίκηση Γρήγορης Νιφορόπουλος, Μιχάλης Παρδαλός, Βασίλης Σκιαδάς, Βαγγέλης Βάννας, Νίκος Κατσής, Βασίλης Βλάχος,  Νίκος Μπαλαούρας,  Δημήτρης Κυριάκης, Γιώργος Τακίδης,  Δημήτρης Γιαννιώτης,  Φώτης Γκουντρουμπής,  Χαράλαμπος Κατσογιάννης,  Αλέξανδρος Μπεκατώρος, Νίκος Παπανίκου και Κωνσταντίνος Ζδράβος.