Πρώτη νίκη για τον Θρίαμβο Λούρου στα μπαράζ

Ο Θρίαμβος Λούρου υποδέχθηκε τον Άρη Φιλιατών για την 6η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική με το σκορ να σταματάει στο 1-0.

Σε ένα παιχνίδι που έγινε κάτω από αφόρητη ζέστη η ομάδα του του Σάκη Λέτσου αν και αγωνίστηκε με πολλές απουσίες κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη μετά από δυο ισοπαλίες και δυο ήττες στα μπαράζ ανόδου και να σκαρφαλώσει στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 7΄ λεπτό είχαν δοκάρι με τον Ιωακειμίδη και στο 65΄ λεπτό ο Λούρος ανταπέδωσε με τον Μαργώνη όταν η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι.

Ο Μαργώνης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, καθώς με  προσωπική ενέργεια και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καρδάνη στο 75΄ λεπτό.

Στο 91΄ λεπτό ο Άρης Φιλιατών είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά ο Γώγος έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι από την άσπρη βούλα.

Διαιτητής: Χατζηπαναγιώτου (Ηπείρου)

Βοηθοί: Ευαγγέλου – Πασσιάς (Ηπείρου)

Θρίαμβος Λούρου (Θανάσης Λέτσος): Μήτσιος, Κολιός Γ. , Κολιός Π. (80΄ Κολιός Θ.), Δάλλας, Παππάς (73΄ Κώτσης), Πάνου, Λάκκας, Σουρδής (76΄ Κατσαούνος), Κολιός, Λαμπρούσης, Μαργώνης.

Άρης Φιλιατών (Δημήτρης Μουρούτης): Καρδάνης, Πασχάλης, Μαντζούκης (70΄ Μούστα), Μητσέλος, Παπανδρέου, Ράπτης, Ρούμπης, Ιωακειμίδης, Γώγος, Κάσο (60΄ Δανδάκης), Παπανδρέου Α.