Πρώτη σέντρα στις 12 Σεπτεμβρίου

Ολοκληρώθηκε η σημερινή (15/6) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 – Football League μέσω τηλεδιάσκεψης και αποφασίστηκε η έναρξη της SL2 στις 12 Σεπτεμβρίου. Στόχος να είναι άπαντες εμβολιασμένοι (ποδοσφαιριστές και προπονητικά επιτελεία).

Το νέο πρωτάθλημα της Super League 2 θα εκκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου 2021 και στόχο έχουν να είναι άπαντες εμβολιασμένοι καθώς έχει ζητήσει η διοργανώτρια αρχή από τους αρμόδιους φορείς μαζικό εμβολιασμό ποδοσφαιριστών (ζητήθηκε από το ΔΣ να ενσωματωθεί και προπονητική ομάδα). Ακόμη, συζητήθηκε το θέμα των Β’ ομάδων (της Super League), τις οποίες το ΔΣ δέχεται τη συμμετοχή τους υπό κάποιες προϋποθέσεις.

Τέλος, οι ομάδες της SL2-FL χειροκροτήσαν την πρόταση του Ολυμπιακού (να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της SL2 χωρίς να λαμβάνουν κανένα έσοδο από τηλεοπτικά, κεντρικές χορηγίες και στοίχημα) και πάνω σε αυτή κινήθηκαν για τις προτάσεις τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας: 

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 – Football League έλαβε ομόφωνα τις παρακάτω αποφάσεις:

  • Να εκκινήσει το νέο πρωτάθλημα στις 12 Σεπτεμβρίου 2021
  • Θα προχωρήσει με τον μαζικό εμβολιασμό των ποδοσφαιριστών και μελών των προπονητικών ομάδων μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας αυτών.
  • Συναινεί κατ’ αρχήν στη συμμετοχή τεσσάρων Β ομάδων της SL1 στο πρωτάθλημα, υπό προϋποθέσεις τις οποίες θα καταθέσει στην ΕΠΟ και την Super League 1».