Σεϊρεκίδης: «Μπορούμε να βγάλουμε ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στο παιχνίδι μας»

 

Με το… δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην σεζόν 2016-2017 ο Φίλιππος Βέροιας, ο οποίος στο πρώτο ματς για το EHF Cup νίκησε 30-24 την Μπουντβάνσκα στο «Φιλίππειο».

Οι Βεροιώτες έχοντας παρακαταθήκη τα έξι γκολ της διαφοράς την Πέμπτη θα ταξιδεύσουν οδικώς στην Μπούντβα (απέχει 520 χλ. μέσω Αλβανίας), ώστε να αγωνιστούν το Σάββατο στον επαναληπτικό που θα αρχίσει στις 19:00.

Ο προπονητής του Φιλίππου Στέλιος Σεϊρεκίδης δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Σίγουρα σαν πρώτο παιχνίδι της σεζόν, σταθήκαμε καλά. Η ομάδα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε πολύ καλά στοιχεία σε άμυνα, αιφνιδιασμό και είχε σταθερότητα. Είμαστε σε έναν ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας και μπορούμε να βγάλουμε ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στο παιχνίδι μας».

Για την διαφορά των έξι τερμάτων και την ρεβάνς είπε: «Τα έξι γκολ στο χάντμπολ δεν είναι ούτε πολλά, ούτε λίγα. Θα μπορούσε η διαφορά να είναι και μεγαλύτερη, αλλά τελικά πήραμε αυτό που αξίζαμε. Πρέπει να μπούμε στη ρεβάνς χωρίς να σκεφτόμαστε την διαφορά που πήραμε από το πρώτο ματς. Θα μας περιμένει ένα γήπεδο που θα είναι σαν… καζάνι που βράζει. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Η Μπουντβάνσκα έχει έμπειρους παίκτες, που είναι πολύ καλοί χειριστές της μπάλας, ενώ παρά τα 30 γκολ που δέχθηκε έχει καλή αμυντική λειτουργία».

Πηγή: gazzetta.gr