Σε βαρύ γήπεδο το ματς Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας – Ναυπακτιακός Αστέρας

Κανονικά όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθεί το ματς μεταξύ των ομάδων Μ.Α. Καλλιθέας – Ναυπακτιακός  στο πλαίσιο της 16ης  αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Και αυτό αφού μετά τις πρόσφατες χιονοπτώσεις, παγωνιές και βροχοπτώσεις, στον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Καστοριάς, έχουν λιώσει τα χιόνια και οι πάγοι, ωστόσο, όμως το γήπεδο είναι αρκετά βαρύ, από τις μεγάλες ποσότητες νερού που έχουν λιώσει από τους πάγους, αλλά και από την τελευταία έντονη βροχόπτωση και δεν έχουν απορροφηθεί ακόμη.

Πάντως όπως δείχνουν τα πράγματα και σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν μέχρι την Κυριακή, ο αγώνας αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά, σε ένα γήπεδο όμως το οποίο προβλέπεται να είναι αρκετά βαρύ και πολύ πιθανόν το ματς να εξελιχθεί σε …λασπομαχία.

Ο  αγώνας παρουσιάζει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες και αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών φιλάθλων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι φιλοξενούμενοι που βρίσκονται στην 2η θέση της βαθμολογίας και έχουν ενισχυθεί κατά την μεταγραφική περίοδο, καθότι στοχεύουν στην άνοδο, θα έχουν και την συμπαράσταση αρκετών φιλάθλων τους.

Το ματς είναι ιδιαίτερα κομβικής σημασίας για την Καλλιθέα, η οποία στην έδρα της είναι αρκετά ισχυρή με 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα (τέρματα 9-3), και προέρχεται από τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας στην Λευκίμμη (1-1). Παράλληλα, βρίσκεται σε αναμονή για την απόφαση της έφεσης στο ματς με το Καναλάκι, ευελπιστώντας να δικαιωθεί και να της επιστραφούν οι τρεις βαθμοί που της αφαιρέθηκαν και να διεξαχθεί ο αγώνας, ενώ έχει κι ένα ματς λιγότερο (εκτός έδρας με τα Αεράτα Γρεβενών).

Ωστόσο, όμως το Καστοριανό συγκρότημα, έχει συμπληρώσει σχεδόν δύο μήνες που δεν πάτησε στο ΔΑΚ για επίσημο αγώνα (τελευταίο ματς εντός έδρας ήταν στις 15 Νοεμβρίου με την Σιάτιστα 2-1), αφού στη συνέχεια ακολούθησαν 3 παιχνίδια εκτός έδρας με ενδιάμεσο και το ρεπό, ενώ όλο αυτό το διάστημα λόγω των χιονόπτωσης δεν ήταν εφικτό να κάνει προπονήσεις στο ΔΑΚ Καστοριάς.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ναυπακτιακός με νέο προπονητή τον Σίμισα Γκόγκιτς, έχει ενισχυθεί σημαντικά κατά την μεταγραφική περίοδο, καθώς στοχεύει στην άνοδο. Βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας και στις έξι μέχρι τώρα εκτός έδρας αναμετρήσεις του έχει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 νίκες (τέρματα 8-6), ενώ να θυμίσουμε ότι στον α΄ γύρο είχε κερδίσει με σκορ 2-1.

πηγή: sentranews.gr