Σε σεμινάριο προπονητικής στη Λευκάδα ο Ζαρντίμ!

Μια ακόμη μεγάλη στιγμή για την Λευκάδα καθώς ο προπονητής της Μονακό Λεονάρντο Ζαρντίμ θα βρεθεί στο νησί την Τρίτη 22 Μαΐου για να μιλήσει στο σεμινάριο προπονητικής που διοργανώνει ο Οδυσσέας Νυδριού, σε συνεργασία φυσικά με την Μονακό, που συνεχίζει να προσφέρει στην τοπική ομάδα αλλά και στην κοινωνία κατ επέκταση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα μεταφέρει γνώση και εμπειρία στους προπονητές του νησιού, αλλά και των γύρω περιοχών, ενώ την ίδια μέρα το απόγευμα θα προπονήσει τις ακαδημίες του Οδυσσέα Νυδριού στο γήπεδο του χωριού. Πλάι στον διάσημο ξένο τεχνικό θα είναι ο Τάκης Λεμονής,

ο Τραϊανός Δέλλας

και ο Άκης Ζήκος που θα πάρουν μέρος και αυτοί στο σεμινάριο και θα μιλήσουν στους νέους προπονητές.

Όλα αυτά ένα ακριβώς χρόνο μετά την επίσκεψη του μεγάλου σταρ Ράδαμελ Φαλκάο (φωτο) στην Λευκάδα! Τίποτα όμως δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα αν η οικογένεια Ριμπολόβλεφ δεν είχε αγκαλιάσει από την πρώτη μέρα αυτή την αδελφοποίηση των δύο συλλόγων με μοναδικό σκοπό την αναβάθμιση του νησιού και την χαρά των μικρών ποδοσφαιριστών που έχουν την δυνατότητα μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες να πραγματοποιήσουν μερικά από τα όνειρα τους….

Για όλες τις λεπτομέρειες στο νησί βρίσκεται ήδη ο Γενικός διευθυντής της Μονακό Φιλίπ Ντότ που έχει αναλάβει με απόλυτη επιτυχία και τις προηγούμενες εκδηλώσεις με μοναδικό στόχο η Λευκάδα να διαφημιστεί σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

πηγή: lefkadapress.gr