Σε live streaming ο αγώνας ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου – Παναχαϊκή

Η διοίκηση του ΠΑΣ Αχέρων, ανακοίνωσε την Τετάρτη (20/10) ότι ο αγώνας με την Παναχαϊκή θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το κανάλι της ομάδας στο youtube.

Η ανακοίνωση:

Ο κυριακάτικος αγώνας με αντίπαλο την Παναχαϊκή θα μεταδοθεί σε live streaming έπειτα από την θετική απάντηση της διοργανώτριας αρχής στο αίτημα μας για την ζωντανή μετάδοσης τον εντός έδρας αγώνων του συλλόγου μας.

Προσαρμοσμένοι σε όσα επιτάσσει η εποχή, και εξαιτίας της πανδημίας Covid-19, αλλά ταυτόχρονα και απόλυτα πιστοί στο πλάνο που εφαρμόζει ο σύλλογος μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη LIVE STREAMING μετάδοση του κυριακάτικου κρίσιμου και ιστορικού αγώνα πρωταθλήματος του συλλόγου μας με την Παναχαϊκή, καθώς και όλων των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Έτσι, όλος ο φίλαθλος κόσμος του Αχέρων μας, εντός και εκτός Ελλάδας, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθεί ζωντανά με εικόνα και ήχο κάθε εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας μας στο δρόμο για το πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής.

Η ομάδα και οι παίκτες μας, περιμένουν να στηρίξετε τον σύλλογο μας σε αυτό το ιστορικό και κρίσιμο παιχνίδι τόσο με την φυσική σας παρουσία στο γήπεδο, αλλά και μέσω του Pas Axeron.

Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Σέργιος Δήμας και στην τηλεοπτική κάλυψη ο Μπούσιος Μπαμπης(Babis Busios).

https://youtube.com/channel/UC8JUhdQyNeHvJZ6jGaUdeHg