Σκόραρε ο Μπουζούκης στην ισοπαλία της Εθνική Ελπίδων κόντρα στην Τσεχία

Η Εθνική Ελπίδων ήρθε ισόπαλη 1-1 στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Τσεχία για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2021.

photo: intime.gr

Πολύ κοντά σε μια μεγάλη νίκη βρέθηκε η εθνική ομάδα των Ελπίδων στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τσεχία (1-1), παρόλο που έπαιζε με 10 παίκτες από το 24ο λεπτό.

Στην 3η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2021 οι παίκτες των Ελπίδων πήγαν στην Τσεχία με σκοπό να διατηρήσουν το απόλυτο νικών από τις δυο προηγούμενες αγωνιστικές.

Παρόλο που έμειναν μόλις στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης με 10 παίκτες από την αποβολή του Δημητρίου ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου. Συγκεκριμένα ο Μπουζούκης σκόραρε με εκτέλεση πέναλτι στο 45’+2′ της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιάννης Γκούμας πέρασε στον αγώνα τους Λύρατζη και Ευαγγέλου με στόχο να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα. Οι Τσέχοι ωστόσο ισοφάρισαν το παιχνίδι στο 76ο λεπτό με γκολ του Χλόζεκ και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Μετά από αυτή την ισοπαλία η Εθνική μας μετράει 7 βαθμούς και βρίσκεται στη 1η θέση της βαθμολογίας του ομίλου της, ωστόσο αν η Σκωτία νικήσει στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λιθουανία θα προσπεράσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην κορυφή του τέταρτου ομίλου.

Οι συνθέσεις:

ΤΣΕΧΙΑ (Κ. Κρέστσι): Γέντλιτσκα, Σούτσεκ, Χάλους, Πλετσάτι, Χόλικ, Μπούτσα, Σάντιλεκ, Μάτουσεκ (74’ Ρούσεκ), Χλότζεκ, Βάνιτσεκ (62’ Γιάνοσεκ), Σασίνκα

ΕΛΛΑΔΑ (Γ. Γκούμας): Σιαμπάνης, Νάτσος, Δημητρίου, Νικολάου, Κατράνης, Μπαλογιάννης, Ρέτσος, Νταβιώτης, Μπουζούκης (53’ Λύρατζης), Καμπετσής (84’ Ιατρούδης), Δουβίκας (28’ Ευαγγέλου)

πηγή: fosonline.gr