Σουπερλιγκάτη μεταγραφή ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (photos+video)

Σε μια σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, καθώς απέκτησε τον Κωνσταντίνο Ζδράβο, ο οποίος αγωνιζόταν στην Δόξα Κρανούλας.

Photo Credits: intime.gr

Ο 25χρονος (16/08/1993) πρώην μέσος της Δόξας Κρανούλας, συμφώνησε με τους ιθύνοντες του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, τον οποίο θα ενισχύσει στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Ο Κωνσταντίνος Ζδράβος ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα και στη συνέχεια μετακόμισε στον Πανθρακικό, με την φανέλα του οποίου αγωνίστηκε για τρία χρόνια στην Super League.

Την σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε με την Αναγέννηση Καρδίτσας στην Football League, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Δόξα Κρανούλας με την φανέλα της οποίας μέτρησε 22 συμμετοχές και πέτυχε 2 γκολ.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, ο Κώστας Ζδράβος δήλωσε στο sportime24.gr: «Μίλησα με τους ανθρώπους της διοίκησης της ομάδας και από την πρώτη στιγμή μου άρεσε η φιλοσοφία και ο τρόπος σκέψης τους για το ποδόσφαιρο. Η ομάδα γνωρίζω ότι δουλεύει σωστά και είναι οργανωμένη σε όλα τα επίπεδα. Εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω και να προσφέρω όσο μπορώ περισσότερο ώστε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να ευχαριστιέται ο κόσμος μας. Ευχαριστώ την διοίκηση και το προπονητή μου για την εμπιστοσύνη τους σε εμένα και εύχομαι να πάμε πολύ καλά στο πρωτάθλημα».

VIDEO