Σούλι Παραμυθιάς-Μακεδονικός Σιάτιστας 1-0: Το «καθάρισε» ο Ντόκος!

Το Σούλι Παραμυθιάς επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί απέναντι στη Σιάτιστα, αφού έκανε εμφανή την ποιοτική ανωτερότητά του από τη σημερινή αντίπαλο και έφτασε στη νίκη (1-0) αν και απώλεσε πολλές ευκαιρίες για ένα μεγαλύτερο σκορ. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν ολοκληρωτικά στο α΄ μέρος και είχαν καλές στιγμές για να πάνε προηγούμενοι στην ανάπαυλα. Τσουμάνης (κεφαλιά), Νούγιας (δοκάρι) και Ντόκος (σουτ άουτ) είχαν σημαντικές ευκαιρίες με τον Νούγια πάντως να έχει την καλύτερη στο 32΄, όταν από πολύ κοντά έκανε την προβολή αλλά η μπάλα πήγε πάνω στον τερματοφύλακα Τσιούρκα. Στο 50΄ το Σούλι έφτασε στο μοναδικό του γκολ στο ματς μετά από μια πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια. Ο Παρχαρίδης πέρασε κάθετα τη μπάλα στον Νούγια, εκείνος τη σήκωσε υπέροχα στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου περίμενε οπλισμένος ο Ντόκος, που με τη μία σημάδεψε την απέναντι γωνία για το 1-0. Τρεις φορές ο Παρχαρίδης έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ όμως ισάριθμες ο Τσιούρκας είπε «όχι» στις προσπάθειές του.Η ομάδα της Σιάτιστας αναγκαστικά «βγήκε από το καβούκι της» μετά το γκολ που δέχτηκε, όμως η μοναδική φορά που απείλησε ουσιαστικά τον Βλάχο ήρθε στο 93′  , με τον Κοτζατίσογλου να αστοχεί από καλή θέση.Με αυτή τη νίκη η Παραμυθιά ανέβηκε στην 6η θέση έχοντας 34 βαθμούς και απέχει 7 βαθμούς τόσο από την κορυφή όσο και από την επικίνδυνη ζώνη.Φωτογραφίες Λευτέρης Τζώρτζης

Συνθέσεις:
Σούλι Παραμυθιάς: Βλάχος, Μπέλλος, Μελλιγιώτης, Νάσιος, Διαμάντης, Γεωργάκης, Τσουμάνης, Μώκος Βασ., Νούγιας (66′ Λάμπρου), Ντόκος (78΄Κύργιος), Παρχαρίδης.

Μακεδονικός Σιάτιστας: Τσιούρκας, Ζαγκουντίνος (71′ Δεληζήσης) Τσιαρσιώτς, Μούστα, Μαλούτας, Τσιούρκας Χ. (46΄Μπούρτζος) Μπάτσης (80΄ Καρακουλάκης), Κοτζατίσογλου, Τσικόπουλος, Τζερεμές, Μυλωνάς.

πηγή: theball.gr