Σούλι Παραμυθιάς 2017-18: Με την γλώσσα των αριθμών

Οι πράσινοι κατέκτησαν το τέταρτο τους πρωτάθλημα Θεσπρωτίας και το «TheBall»  συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα στατιστικά των παικτών της χρόνιας που μας πέρασε.

Η Παραμυθιά ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια και τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος αήττητη με 27 νίκες και μόλις τρις ισοπαλίες (1-1,1-1 και 0-0 με τον δεύτερο Θύαμι Καστρίου.
Οι ποδοσφαιριστές της βρήκαν δίχτυα 98 φόρες σκοράροντας κατά μέσο όρο πάνω από 3 γκολ σε κάθε παιχνίδι. Το Σούλι εκτός από την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία είχε την καλύτερη άμυνα με 13 τέρματα σε 30 ματς. Μεγαλύτερη (σε έκταση σκορ) νίκη είναι το 6-0 με τον Σπάρτακο εντός έδρας και εκτός με το ίδιο σκορ (0-6) απέναντι σε Λαδοχώρι και Πλαταριά.
Πρώτος σκόρερ και με διαφορά αναδείχτηκε ο αρχηγός της Παραμυθιάς Νίκος Ντόκος που σκόραρε 27 φορές. Για να ακολουθήσουν οι: Θοδωρής Γαλάνης με 13 και Νίκος Μπουκουβάλας με 10.
Βαγγέλης Βάσιος και Νίκος Ντόκος δεν έχασαν ούτε ματς, με τον πρώτο να έχει τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής (2627΄λεπτά) για τους πράσινους στο πρωτάθλημα.
Συνολικά ο Λευτέρης Βέρμπης χρησιμοποίησε 22 ποδοσφαιριστές.
Δείτε στον παρακάτω πίνακα όλους όσους πήραν συμμετοχή, ποσά λεπτά αγωνίστηκαν και πόσα γκολ πέτυχαν.