Σπουδαία νίκη για την Ανατολή κόντρα στον Θιναλιακό

Άλμα παραμονής έκανε η Ανατολή η οποία πήρε τη νίκη που τόσο πολύ ήθελε στο παιχνίδι με τον Θιναλιακό και ατενίζει με μεγάλη αισιοδοξία το μέλλον της στην κατηγορία.

Η ομάδα του Ανέστη Ζώη στο πρώτο μέρος μπήκε δυνατά και κατάφερε να ανοίξει γρήγορα το σκορ ωστόσο οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Το πάθος για τη νίκη οδήγησε τους παίκτες της Ανατολής να πιέσουν τον αντίπαλο τους και να μπορέσουν να πετύχουν και δεύτερο γκολ

Καλή στιγμή στο 5′ για την Ανατολή με τον Εμβραίζογλου να κάνει το σουτ και τον Βορύλλα να μπλοκάρει.

Η Ανατολή άνοιξε το σκορ στο 7’ όταν ο Φίλιος εκτέλεσε πλάγιο ο Εμβραίζογλου γύρισε τη μπάλα προς το δεύτερο δοκάρι με το κεφάλι και εκεί ο Τσουμάνης με νέα κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα του Βορύλλα.

Ο Νούγιας βρέθηκε στο 17′ απέναντι από τον Βορύλλα πέτυχε γκολ όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ο Παπαρούνας προσπάθησε στο 22′ από μακρινή απόσταση να αιφνιδιάσει τον Γκάρα η μπάλα φεύγει λίγο άουτ.

Πέναλτι κέρδισε ο Θιναλιακός στο 24′ σε χέρι του Κλιτσινάρη.

Ο Αρμένης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και ισοφάρισε σε 1-1

Οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι το προβάδισμα στο σκορ στο 35’ όταν ο Φίλιος εκτέλεσε κόρνερ και ο Νάσιος με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βορύλλα.

Μεγάλη ευκαιρία για την Ανατολή στο 42′ με τον Εμβραίζογλου να κάνει ωραία ατομική προσπάθεια και σέντρα στο ύψος του πέναλτι εκεί ο Φωλίνας αφύλακτος έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει άουτ

Στο δεύτερο μέρος λίγο το άγχος, λίγο η ανάγκη της νίκης έφεραν τους παίκτες της Ανατολής να οπισθοχωρούν δίνοντας το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να γίνουν επικίνδυνοι.

Ωστόσο και η Ανατολή θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο γκολ μιας και η άμυνα των φιλοξενούμενων ήταν ανοιχτή.

Στο 47’ο Εμβραίζογλου κάνει το σουτ με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Καλό σουτ στο 52′ του Μπάρντι η μπάλα λίγο άουτ

Μεγάλη ευκαιρία στο 63′ για την Ανατολή με τον Νούγια να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή και την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Ευκαιρία για τον Θιναλιακό στο 75’ο Μουράτοβιτς έκανε το σουτ απέκρουσε ο Γκάρας η μπάλα πήγε στον Σαλβάνο που έβαλε το γκολ αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ευκαιρία στο 84′ για τους φιλοξενούμενους με τον Πάκο να κάνει την κεφαλιά και την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Η Ανατολή στο 90′ βγήκε στην αντεπίθεση με τον Μαρμούτα έκανε το σουτ και ο Βορύλλας απέκρουσε.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Κλιτσινάρης.

Ανατολή (Ανέστης Ζώης): Γκάρας, Μαρμούτας, Φίλιος, Νάσιος, Κλιτσινάρης, Πολυχρόνης (52’ Μαλάτος), Σκανδάλης, Εμβραίζογλου (78’Δήμος), Νούγιας, Τσουμάνης, Φωλίνας (90’ Κίτσος).

Θιναλιακός (Παναγιώτης Κορομπόκης): Βορύλλας, Κροκίδης, Ματσοβίλλα, Χατζηδημητρίου, Λούβρος (72’ Σαλβάνος), Μπάρντι Κ., Μπάρυ (26’ Πάκος), Αρμένης, Παπαρούνας, Μπάρντι Β., Μουράτοβιτς.

πηγή: passports.gr