Σπουδαία νίκη για τον Θεσπρωτό στην Ρόδο

Ο Θεσπρωτός πέρασε νικηφόρα από την Ρόδο επικρατώντας με 3-2 του Διαγόρα, στην αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Super League 2. Η ομάδα της Ηγουμενίτσας έφτασε στους 16 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους 25.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 29’. Αλλαγή παιχνιδιού από τον Τρομπούκη, ο Πετράκης δεν κατάφερε να απομακρύνει σε μια φάση που έδειχνε να την ελέγχει και ο Φάκκης έπειτα από κάθετη πάσα νίκησε τον Μπίντση με κοντινό πλασέ για το 0-1. Ο «γηραιός» απάντησε εννιά λεπτά μετά. Από εκτέλεση κόρνερ του Λούκιτς, η άμυνα του Θεσπρωτού δεν μπόρεσε να διώξει και ο Σταμένκοβιτς με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1 στο 38’. Ο Διαγόρας κατάφερε στο 57’ να φτάσει στην ανατροπή. Υπέροχη ατομική προσπάθεια και γύρισμα του Σταμένκοβιτς στον Μανιά, με τον πολύπειρο σκόρερ να πλασάρει υποδειγματικά για το 2-1. Η τελευταία λέξη του αγώνα άνηκε στον Θεσπρωτό. Κόρνερ του Ρούση και με γυριστή κεφαλιά του Μίγγου έγραψε το 2-2 στο 83’ και στο 87’ από σέντρα του Ρούση, ο Βασιλάκης με κεφαλιά χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Διαγόρας (Αγγελος Διγκόζης): Μπίντσης, Πετράκης (36’ Παραστατίδης), Γιανναράκης, Μανιώτης, Τάτσης, Καραμάνης, Παπαϊωάννου (84’ Aρίας), Λούκιτς (56’ Μιχόπουλος), Μαγκάκης (84’ Καβαλιέρι), Σταμένκοβιτς, Μανιάς.

Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Τσιμόπουλος, Τρομπούκης (75’ Σάνι), Βασιλάκης, Γώγος, Ρίζος, Μαρτίνεζ (75’ Κουέβας), Μίγγος, Μπίκας (63’ Οικονομίκος), Φάκκης (63’ Ρούσης), Κωνσταντίνου (63’ Πανταζέλος), Δρίτσας.

πηγή: liganews.gr