Σπουδαία νίκη της ΑΕ Καραϊσκάκης επί του Εργοτέλη

Σε ένα ματς με πολλά γκολ, ο Καραισκάκης Άρτας υπερασπίστηκε την έδρα του και νίκησε τον Εργοτέλη με 3-2, με αποτέλεσμα να ανεβεί στους επτά πόντους, ενώ οι Κρητικοί παρέμεινε στους δέκα πόντους.

Η βροχή έπεφτε ακατάπαυστα στην Άρτα, κάτι που βάρυνε τον αγωνιστικό χώρο. Η πρώτη καλή ευκαιρία ανήκει στον Εργοτέλη, αφού ο Κουάτενγκ με διπλή ευκαιρία από κοντά δεν μπόρεσε να κερδίσει τον τερματοφύλακα Χουάντερσον. Ο Καραισκάκης Άρτας πήρε αέρα δύο τερμάτων μέσα σε έξι λεπτά, αφού προηγήθηκε αρχικά με τον Ντοναλντόνι στο 22′ λεπτό και με τον Ναζίμ με κεφαλιά στο 28′ λεπτό. Οι Κρητικοί απείλησαν με τον Σαρρή μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπουτσάκη στο 39′ λεπτό, αλλά το σκορ έμεινε στο 2-0 για τους γηπεδούχους.

Ο Εργοτέλης μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και έκανε το 2-1 στο 46′ λεπτό με τον Κόνραντ από μπαλιά του Πατρινού. Αν και απείλησε στο 51′ λεπτό, ο Κόνραντ και παλι σκόραρε, αυτή την φορά με κοντινή προβολή στο 66′ λεπτό, φέρνοντας το ματς στα ίσα (2-2). Οι Κρητικοί είχαν δοκάρι με τον Ποζατζίδη στο 81′ λεπτό, έπειτα από μακρινή εκτέλεση φάουλ, με την μπάλα να φεύγει άουτ. Ο Σταμάτης κέρδισε πέναλτι για τους γηπεδούχους στο 85′ λεπτό μετά από μαρκάρισμα του Μίκο και ευστόχησε εκτελώντας το διαμορφώνοντας το τελικό σκορ για τους γηπεδούχους στο 3-2.

Καραϊσκάκης (Τζουκάνοβιτς): Χουάντερσον, Τάμπας, Μπεκατώρος, Κλιγγόπουλος, Γλυνός, Κρισμάρεβιτς, Ρουμπάγκουκα, Ναζίμ, Σταματής, Ρούνεϊ, Ντοναλντόνι.

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Ντουμάνης, Ποζατζίδης, Σαρρής, Μίκο, Μπουτσάκης, Βουτσάς, Πέιος, Κωστανάσιος, Κόνραντ, Κουάτενγκ.

πηγή: liganews.gr