Σπουδαίο διπλό για τη Θύελλα Κατσικά στις καθυστερήσεις με 0-1 επί του Αμβρακικού Λουτρού

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη πήρε η Θύελλα Κατσικάς 0-1 μέσα στον Αμβρακικό Λουτρού με τους παίκτες του Νίκου Γκούρα να κάνουν κατάθεση ψυχής και να πάρουν το τρίποντο που με βάση την μορφή του αγώνα το άξιζαν και με το παραπάνω.

Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές αφιέρωσαν τη νίκη στον Σπύρο Κολτσίδα ο οποίος διετέλεσε για πολλά χρόνια παράγοντας στην ομάδα και σήμερα έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον καρκίνο ενώ παράλληλα εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Στο πρώτο ημίχρονο η Κατσικά στάθηκε πολύ καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσε να είχε πετύχει τουλάχιστο δύο γκολ αφού έχασε σπουδαίες ευκαιρίες με μεγαλύτερη το χαμένο πέναλτι του Μπλέτσα.

Από την άλλη πλευρά ο Αμβρακικός απείλησε μόνο μια φορά την εστία του Πατσιούρα στο 37’ με το δοκάρι του Παπακίτσου.

Καλή ευκαιρία στο 8’ για την Κατσικά με τον Τσουμάνη να κάνει το σουτ και τον Βασιλειάδη να αποκρούει τη μπάλα.

Μεγάλη ευκαιρία στο 19’ για την Θύελλα ο Ρίζος από δεξιά έκανε τη σέντρα ο Μπλέτσας όμως προ του Βασιλειάδη δεν μπόρεσε να κάνει «γεμάτη» την κεφαλιά και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Δοκάρι στο 32’ για τον Αμβρακικό Λουτρού με τον Θεοδώρου να δίνει στον Παπακίτσο αυτός έκανε το σουτ και η μπάλα βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Πατσιούρα.

Σουτ του Γούλα στο 37’ έξω από τη μεγάλη περιοχή απέκρουσε τη μπάλα ο Βασιλειάδης.

Πέναλτι για την Κατσικά στο 41’ σε σουτ του Τσουμάνη βρήκε η μπάλα στο χέρι του Παγώνη με τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεση στο 42’ ο Μπλέτσας με τον Βασιλειάδη να μπλοκάρει την μπάλα σε μια κακή εκτέλεση από τον επιθετικό της Κατσικάς.

Μεγάλη ευκαιρία στο 44’ με τον Παπαρούνα να κάνει το σουτ και ο Στασινόπουλος προτού η μπάλα περάσει τη γραμμή έδιωξε σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο αξιώσεων με τις δύο ομάδες να έχουν κάποιες μικροευκαιρίες κυρίως με σουτ έξω από την περιοχή.

Ωστόσο η Θύελλα ήταν αυτή που πέτυχε το γκολ στις καθυστερήσεις και πήρε τη νίκη.

Σουτ του Ρίζου στο 58’ η μπάλα άουτ.

Σέντρα του Λιμάντσι στο 78’ ο Παπακίτσος πήρε την κεφαλιά η μπάλα βρήκε σε αμυντικό της Κατσικάς και κατέληξε κόρνερ.

Σουτ του Παπαρούνα στο 85’ η μπάλα άουτ.

Η Κατσικά στις καθυστερήσεις του αγώνα πέτυχε το πολύτιμο γκολ και πήρε τη νίκη όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κολιούση ο Πάνος με κεφαλιά έστειλε τα μπάλα στα δίχτυα.

Στο 93’ αποβάλλονται με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Παπακίτσος του Αμβρακικού και ο Περβανάς της Κατσικάς.

Διαιτησία: Φίτσας () Πρέβεζας.

Αμβρακικός Λουτρού: Βασιλειάδης, Κακιώνης, Στασινόπουλος, Καλπακούλας (83’ Γκανάρας), Μικές, Θεοδώρου (46’ Δήμος Λ.), Παγώνης, Παπαχρονόπουλος, Λιμάνσι (89’ Καζανάς), Ζοτάι (46’ Σπανός), Παπακίτσος.

Κατσικά: Πατσιούρας, Μελιγγιώτης (40’ Περβανάς), Λισγάρας, Ψαρράς, Πάνος, Τσουμάνης (81’ Νάνος), Γούλας (67’ Πολυχρόνης), Φαρμάκης, Μπλέτσας, Παπαρούνας, Ρίζος (81’Κολιούσης).

πηγή: passports.gr

ΦΩΤΟ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΠΑΣ