Σπουδαίο διπλό η Αμβρακία Κωστακιών, 2-1 τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την Αμβρακία Κωστακιών επί του Θεσπρωτού, με μεγάλο πρωταγωνιστή των Φώτη Παππά, που πέτυχε δύο τέρματα. 

Όντας πλέον στην 14η θέση και πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, το «τριφύλλι» κρατά την τύχη στα χέρια του, για το αν θα παραμείνει στην κατηγορία ή όχι. Έτσι, πλέον στρέφει το βλέμμα του στο εντός έδρας ματς με τον αδιάφορο Αστέρα Πετριτή, εκεί όπου με νίκη μπορεί ακόμη να διασφαλίσει και μαθηματικά την σωτηρία του στο παρόν πρωτάθλημα.

Από την άλλη, η ομάδα από την Ηγουμενίτσα αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, πράγμα που θα ψάξει στο παιχνίδι με τον Πιερικό στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης.  Στο 35’ και στο 42’ τα γκολ για την Αμβρακία Κωστακιών, ενώ ο Ντόκος έκανε στο 85’ το 2-1 για την ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Στις καθυστερήσεις του δευτέρου ημιχρόνου, ο Λύττος δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε νωρίτερα την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Σκόρερ: 35’ 42’ Παππάς/85’ Ντόκος
Κόκκινη: 90+ Ντόκος

Θεσπρωτός (Νίκος Σταύρου): Μπότσαρης, Ηλίας, Κωστάκης, Νόνης, Μυρσινιάς, Πέντσας (60’ Ντόκος), Σούκιας, Γιάκος, Πολυχρονιάδης (60’ Μπλέτσας), Μπίκας, Βιτώρος (77’ Λαγός)
Αμβρακία Κωστακιών (Δημήτρης Μπαλάφας): Βαρέλης, Τάσος, Παπανίκου, Λύττος, Μπεζεβέγκης, Βερλέγκης, Παππάς, Ασπροποταμίτης (61’ Κωστακιώτης), Σιδηρόπουλος (57’ Θεμελής), Νταλάκας (77’ Μπότσαρης), Μπαλαδήμας

Διαιτητής: Μπούμπας (Ηπείρου)
Βοηθοί: Αντωνίου (Ηπείρου), Θανασιάς (Ηπείρου)

πηγή: liganews.gr