Στάικος: «Φτιάχνουμε ένα ομοιογενές και ανταγωνιστικό σύνολο»

Χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΣ Γιάννινα έβγαλε ο Θανάσης Στάικος από το σημερινό φιλικό στο Αγρίνιο. Ο 42χρονος τεχνικός των Γιαννιωτών έθεσε ως στόχο τη δημιουργία ενός ομοιογενούς και ανταγωνιστικού συνόλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Ικανοποιημένοι δεν είμαστε σχεδόν ποτέ. Ήταν ένα φιλικό στο οποίο βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα και όταν το αναλύσουμε θα έχουμε και περισσότερα. Υπήρχαν διαστήματα στο παιχνίδι που είτε ο Παναιτωλικός, είτε εμείς είχαμε την κυριαρχία. Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχαν πολλές ευκαιρίες όσες υπήρχαν στο δεύτερο και από τις δύο ομάδες .Το σκορ περνάει σε δεύτερη μοίρα και δεν το λέω επειδή πρέπει να το πω αλλά είναι πραγματικότητα. Εμείς έχουμε μια νέα ομάδα και το ζητούμενο για εμάς είναι έχουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα ένα ομοιογενές και ανταγωνιστικό σύνολο.»

Για το αν είναι στόχος της ομάδας στο να δώσει εξέλιξη στην περσινή πορεία: «Θα το θέλαμε πολύ αλλά η λέξη εξέλιξη έχει να κάνει τις περισσότερες φορές με την βαθμολογική θέση, αλλά όπως σας είπα άλλαξε το 80% του ρόστερ μας και μετά από μια τέτοια σεζόν πέρυσι το ξέρω ότι είναι δύσκολο να ξαναγίνει. Το πρώτο μας μέλημα είναι να δημιουργήσουμε ένα σύνολο ανταγωνιστικό με ομοιογένεια και βήμα-βήμα θα δούμε τι μπορούμε να διεκδικήσουμε στο πρωτάθλημα».

πηγή: passports.gr