Στα πλέι άουτ ο Γιούχτας, έπεσε ο Τηλυκράτης

Με γκολ του Μπρους στο 15ο λεπτό, ο Γιούχτας επικράτησε 1-0 του Τηλυκράτη στο γήπεδο των Αρχανών και θα διεκδικήσει την παραμονή στη Super League 2 μέσω των πλέι άουτ, ενώ αντίθετα, η ομάδα της Λευκάδας υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική.

Το φιλμ του αγώνα:

15′ ΓΚΟΛ 1-0 ο Γιούχτας! Κόρνερ του Νοικοκυράκη, με καρφωτή κεφαλιά το γκολ ο Μπρους, δεν μπόρεσε να αντιδράσει ο τερματοφύλακας του Τηλυκράτη.

40′ Κλέβει την μπάλα ο Νοικοκυράκης και βγάζει στην αντεπίθεση τον Αλεξόπουλος, εκείνος μπαίνει από αριστερά στην περιοχή με το σουτ του έμπειρου επιθετικού να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Σημαντική ευκαιρία για τους γηπεδούχους.

46′ Μεγάλη ευκαιρία με τη σέντρα της επανάληψης για τους γηπεδούχους! Σουτ από τον Μπρους, ασθενής απόκρουση Παρδαλού, η μπάλα φτάνει στον Κωστανάσιο που σουτάρει από πλεονεκτική θέση αλλά αστοχεί.

70′ Ασχημη εξέλιξη για τον Γιούχτα με τον Πολυχρόνη να σταματά αντικανονικά αντεπίθεση και να δέχεται δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον Σιδηρόπουλο και να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια. Με 10 παίκτες συνεχίζουν οι “πράσινοι”.

79′ Διαμαρτύρεται για χέρι ο Τηλυκράτης σε κοντινό σουτ, είναι κοντά ο Σιδηρόπουλος, ελέγχει την φάση και δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.

84′ Ο Τηλυκράτης πιέζει και ψάχνει την ισοφάριση, έχοντας ευκαιρία με την κεφαλιά του Τέρζι να περνά ελάχιστα άουτ από την εστία του Πρινιωτάκη.

87′ Έχει ευκαιρία με στατική φάση ο Τηλυκράτης, απελπιστικά άουτ το φάουλ του Ντοναλντόνι.

89′ Πλασέ μέσα από την περιοχή του Ούλμανεν, μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα ο Πρινιωτάκης.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Πρινιωτάκης, Τσίρης, Τζανής, Μπρους, Πολυχρόνης, Κόλα, Λώλης, Νοικοκυράκης (90′ Κίσσας), Κωστανάσιος (71′ Μπουρσέλης), Δασκαλάκης (61′ Θεοδωράκης), Αλεξόπουλος (90′ Γκίνη)

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ: Παρδαλός, Ρίζος, Ρουγκάλας, Γιαννιώτης (71′ Τερζι), Ζδράβος, Πέρεζ, Μπελεβώνης, Σπανουδάκης (46′ Περιστέρης), Ντοναλνόνι, Φοφανά (77′ Ούλμανεν), Κόκορης (46′ Νιφορόπουλος)

πηγή: liganews.gr