Στην ημιτελική φάση της περιφέρειας η ομάδα κορασίδων Κ18 του Φιλαθλητικού, 3-0 τον ΑΓΟ Φιλιππιάδας

Με νίκη επί του ΑΓΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ με σκορ 3-0 (25-18, 25-8, 27-25) συνέχισε τη διαδρομή της προς το τελικό η ομάδα κορασίδων Κ18 για το πρωτάθλημα της περιφέρειας Βορειοδυτικής Ελλάδας.

Στο πρώτο σετ οι ομάδας ήταν μαζί στο σκορ μέχρι τα μέσα της διαρκείας αλλά  ένα ξέσπασμα έφερε τη διαφορά στο σκορ και την επικράτηση με 25-18.

Στο δεύτερο σετ οι κορασίδες του ΦΓΣ ήταν καταιγιστικές

Με δυνατά σέρβις χάλασαν την υποδοχή της αντίπαλης ομάδας και παίζοντας εκπληκτικά στην άμυνα και την επίθεση έκλεισαν εύκολα το δεύτερο σετ με μεγάλη διαφορά και σκορ 25-8.

Στο τρίτο σετ έγινε ανατροπή των ρόλων

Η χαλάρωση της ομάδας του ΦΓΣ αλλά και η μαχητικότητα της ομάδας της Φιλιππιάδας που έπαιζε το τελευταίο της χαρτί στον αγώνα την έφερε να προηγείται με σκορ 9-19 και 18-24

Εκεί που φαίνονταν ότι το σετ θα πήγαινε στην αντίπαλη ομάδα τα κορίτσια του ΦΓΣ έκαναν ΕΠΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ και κατάφεραν να κατακτήσουν το σετ και τον αγώνα με 27-25 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς των φιλάθλων που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Το επόμενο εμπόδιο στο δρόμο για το μεγάλο τελικό και την ημιτελική φάση η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ πάλι στην έδρα μας στις 23-24/3/2024.

Φ.Γ.Σ Πρέβεζας (Σπύρος Αντύπας): Σωτηρίου Μ., Νούση, Νικολάου, Λάζαρη, Γεωργάκου, Κιάφα, Καρακασίδη, Μπότα Κ., Σάφη, Κοντομίχη, Μπότα Β., Μέλου, Παπαδοπούλου.

ΑΓΟ Φιλιππιάδας (Γιώργος Σιαμαντάς): Δρόσου, Ανυφαντή, Παπαδοπούλου, Μέγα, Μπάζιου, κονδύλη, Κολοβάτσιου, Κίτσιους Β., Κίτσιου Χ., Κυριακίδη, Κρίκα.